Valitse sivu

Aktiivinen elämäntyyli kodin sisustuksesta tinkimättä

Puu on aina ollut elintärkeä materiaali suomalaisille. Se on paitsi kestävää ja monikäyttöistä, puun käytöllä sisustuksessa on myös positiivisia terveysvaikutuksia. Puupinnan koskettaminen rauhoittaa niin mieltä kuin kehoakin, esimerkiksi sykettä laskemalla. Puun käyttö sisustuksessa tutkitusti vähentää stressiä ja väsymyksen tunnetta. Se voi jopa parantaa unenlaatua ja kodin ilman laatua.

Ja onhan puu kaunis materiaali kodin sisustuselementeissä! Puiset sisustuselementit tuovat luonnon meitä lähemmäs ja ovat myös ekologinen valinta. Kuntoiluvälineissä puu materiaalina takaa mukavan otteen ja tuntuman. Kun kuntoiluvälineet ovat paitsi mukavat käyttää, myös kauniita katsoa, on aktiivisen elämäntyylin ylläpitäminen helppoa.

Aktiivisen elämäntyylin ylläpitämisen ei tulisikaan uhrata kaunista kodin sisustusta. Aktiivinen elämäntyyli on pieniä valintoja, arkiaktiivisuutta ja niin henkisen kuin fyysisenkin hyvinvoinnin huomioimista. Puisia kuntoiluvälineitä valitsemalla voit tukea hyvinvointikokemustasi kokonaisvaltaisesti.

Ylpeydellä valmistettu POHJOISESSA

Perustimme FitWoodin koska emme olleet ikinä tyytyväisiä kuntovälineisiin mitä oli tarjolla, halusimme jotain kauniimpaa ja vankempaa. Siksi jokainen FitWood-tuote suunnitellaan ja valmistetaan Euroopassa tarkkuudella käyttäen laadukasta uusiutuvaa puutamme.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest