Product Update Announcement

Tuotepäivitys

Lähettäjä Santeri Hilli

Tämä ilmoitus koskee LUOTO II kiipeilykaaren ja KAURA II pehmusteen uudistuksia. Vaikka tuotteiden aikaisemmat versiot täyttivät kaikki EU turvallisuusstandardit ja -säännökset lasten tuotteille, neljä osa-aluetta tunnistettiin, joissa turvallisuutta voitaisiin edelleen parantaa, vaikka nämä eivät varsinaisesti kuulu nykyisten standarditestien tai lelujen turvallisuusdirektiivin piiriin. Tämän huomioon ottaen olemme kehittäneet päivitetyt versiot tarjotaksemme entistä turvallisemman käyttökokemuksen. Alla on esitelty neljä keskeistä parannusta, jotka olemme tehneet tuotteisiin.

  • Sormien ja varpaiden litistymisriskin vähentäminen:

    LUOTO II kiipeilykaari on varustettu uusilla kiiloilla, jotka estävät täysin kaaren kiikkumisen niitä käytettäessä. Tuotteeseen suunnitellut uudet huopapehmusteet voidaan kiinnittää kaaren alle vähentämään kulumista ja pehmentämään kaaren ja lattian välistä kosketusta, mikä vähentää litistymisriskiä. KAURA II pehmusteessa on nyt uudet hihnat keskellä, jotka varmistavat sen paremman pysymisen paikoillaan kiikkumisen aikana. Tämä estää pehmusteen liikkumisen ja vähentää riskiä, että sormet jäävät kaaren puolien väliin käytön aikana.

  • Vaatteiden takertumisriskin minimoiminen:

    Puolien määrää on lisätty 19:sta, ja ylimmät puolat ovat pöytälevyn tasossa, mikä vähentää merkittävästi vaatteiden takertumisriskiä kiikkuessa.

  • Puolavälien muutos::

    Puolien väli on pienetty alle 6 cm paremman kiipeilykokemuksen takaamiseksi, varmistaen, että edes pienimmät lapset eivät voi pudota puolien väleistä.

  • Pehmusteen uuudet hihnat:

    Uudet hihnat pehmusteen keskellä takaavat varmemman kiinnityksen kiipeilykaareen, pitäen sen paremmin paikoillaan kiikussa. Vaikka pehmustetta käytettäisiin väärin ja jätettäisiin paikalleen kiipeilyasennossa, nämä hihnat estävät sen putoamisen. Pehmustetta tulee kuitenkin käyttää vain kiikussa, eikä muissa asennoissa, kuten käyttöohjeessa mainitaan.

Nämä päivitykset on suunniteltu tarjoamaan entistä turvallisemman ja miellyttävämmän käyttökokemuksen.

← Vanhempi postaus

Uutiset

RSS
FitWood's Multifunctional Design Furniture

FitWood monikäyttöiset designkalusteet

Tekijä: Santeri Hilli

Vuonna 2015 perustettu FitWood on inhimillisen designin asialla. Suomalainen FitWood valmistaa skandinaaviseen sisustukseen saumattomasti sulautuvia designtuotteita, joiden taustalla vaikuttaa vahva visio muotoilun monikäyttöisyydestä, pitkäikäisyydestä ja...

Lue lisää
Announcement

Ilmoitus

Tekijä: hennahakanen

Tämä tiedote koskee Ruotsin kuluttajaviranomaisen päätöstä koskien Jollyroomin myymää LUOTO kiipeilykaarta ja KAURA pehmustetta. Korostaen perheen turvallisuuden ja hyvinvoinnin merkitystä, olemme sitoutuneet tarjoamaan läpinäkyvää ja...

Lue lisää