Valitse sivu

FitWood Affiliate sopimus

Toimitko sosiaalisen median vaikuttajana ja oletko rakastunut FitWoodin puisiin design tuotteisiin?

Etsimme yhteisöömme uusia vaikuttajia, joille on tärkeää luonto, hyvinvointi, skandinaavinen design ja kestävä kehitys. Jos edellä mainitut arvot ovat sinulle tärkeitä, niin olet juuri se mitä etsimme.

Tarjoammekin vaikuttajille mahdollisuuden rekisteröityä FitWoodin Affiliate-kumppaniksi, jonka avulla voit tarjota seuraajillesi/asiakkaillesi mahdollisuuden ostaa FitWoodin tuotteita alennettuun hintaan sekä sinulla on mahdollisuus tienata jokaisesta sinun linkin kautta tulevasta ostoksesta.

Valitse aluksi alta yksi verkkokaupoistamme, jonne haluat affiliate-sopimuksen olevan voimassa. Jos teet suomenkielellä vaikuttajamarkkinointia, niin suosittelemme valitsemaan Suomen. Muissa tapauksissa valitse se alue, mistä suurin osa vaikuttajista tulee.

Tämän jälkeen pääset rekisteröitymään FitWoodin Affiliate-kumppaniksi ja luomaan oman URL osoitteen. Oma URL-osoite (linkki) jaetaan seuraajillesi, jonka avulla sivustomme seuraa sinun kautta tulleita ostoja. Näistä ostoista sinulle kertyy 10% tuloja, jotka maksetaan sinun PayPal-tilillesi. Muista lisätä PayPal-tilisi asetuksiisi, niin maksu siirtyy sinulle automaattisesti kahden päivän kuluessa ostosta.

Jos haluat tarjota asiakkaillesi 10% alennuskoodin, niin ota yhteyttä meihin sähköpostitse info(@)fitwood.com

Aloita valitsemalla alta yksi verkkokaupoistamme, jonne Affiliate-sopimus luodaan:

 

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest