Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Huipputarjous!

LUOTO kiipeilykaaren ostajalle KAURA pehmuste puoleen hintaan!

Lastenhuoneen monikäyttöisin tuote

LUOTO kiipeilykaari on markkinoiden monipuolisin lasten tuote, joka yhdistää leikkisyyden, käytännöllisyyden ja sisustuksellisuuden.

LUOTO KIIPEILYKAARI

LUOTO kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu, joka on suunniteltu tukemaan aktiivisia leikkejä sekä koordinaation, motoristen taitojen, tasapainon ja voiman monipuolista kehitystä.

Hyödynnä huikea tarjous nyt tai lue lisää, ja tilaa itsellesi alempaa alennuskoodi!

MIKÄ TEKEE KIIPEILYKAARESTA UNIIKIN?

Siinä missä tyypillisesti lasten tuotteet sopivat vain tiettyyn ikään, LUOTO kiipeilykaari tarjoaa uusia ja hauskoja käyttötarkoituksia läpi koko lapsuuden.

Kiipeilykaari toimiikin myös mm. keinuna, maalina, lelusäilönä, lelukaarena, majana ja koulupöytänä. Lisäksi sitä voi käyttää sivupöytänä!

KAURA pehmuste nyt puoleen hintaan!

Kiipeilykaareen yhdistettävä ihanan pehmeä ja pöyheä KAURA PEHMUSTE tekee kaaresta mukavan loikoilla ja keinua.  Pehmusteen hinta normaalisti kaaren kanssa on 120 euroa, joten tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Halutessasi voit yhdistää kokonaisuuteen myös hauskan TUOHI liukurampin, joka takaa leikkeihin lisää hauskuutta!

 

Mitä muut ovat olleet mieltä?

2 vuoden takuu

LUOTO kiipeilykaari on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Latviassa kestävästi tuotetusta koivuvanerista ja haavasta. Takaamme, että tuote tulee kestämään käytössäsi ja siksi tarjoamme tuotteelle kahden vuoden takuun.  

TARVITSETKO MIETTIMISAIKAA?

Voit hyödyntää tämän tarjouksen verkkosivultamme vain tänään, mutta tarjoamme sinulle mahdollisuuden pohtia tuotteen hankkimista seuraavat 7 päivää liittymällä uutiskirjeeseemme.

Liity alapuolelta uutiskirjeeseemme ja lähetämme sähköpostitse sinulle alennuskoodin, jolla saat KAURA pehmusteen puoleen hintaan ostaessasi LUOTO kiipeilykaaren.

 

Hyödynnä tarjous!

Siirry alapuolelta LUOTO kiipeilykaaren tuotesivulle ja hyödynnä huikea tarjous nyt. 🖤