Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Huipputarjous!

LUOTO kiipeilykaaren ostajalle TUOHI liukuramppi kaupan päälle

Lastenhuoneen monikäyttöisin tuote

LUOTO kiipeilykaari on markkinoiden monipuolisin lasten tuote, joka yhdistää leikkisyyden, käytännöllisyyden ja sisustuksellisuuden.

LUOTO KIIPEILYKAARI

LUOTO kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu, joka on suunniteltu tukemaan aktiivisia leikkejä sekä koordinaation, motoristen taitojen, tasapainon ja voiman monipuolista kehitystä.

Mitä muut ovat olleet mieltä?

MIKÄ TEKEE KIIPEILYKAARESTA UNIIKIN?

Siinä missä tyypillisesti lasten tuotteet sopivat vain tiettyyn ikään, niin LUOTO kiipeilykaari tarjoaa käyttötarkoituksia läpi koko lapsuuden.

Kiipeilykaari toimiikin myös mm. keinuna, maalina, lelusäilönä, lelukaarena, majana ja koulupöytänä.

TUOHI liukuramppi nyt kaupan päälle!

Kiipeilykaareen yhdistettävä TUOHI liukuramppi takaa leikkeihin lisää hauskuutta! Rampin voi kääntää kummin päin tahansa, jolloin sitä voi käyttää niin liukumäkenä, kuin tikkainakin. Liukurampin hinta normaalisti kaaren kanssa on 120 euroa, joten tämä tarjous kannattaa todellakin hyödyntää!

Halutessasi voit yhdistää kokonaisuuteen myös pehmeän KAURA pehmusteen, joka tekee kaaresta pehmeän ja mukavan loikoilla sekä keinua.

 

2 vuoden takuu

LUOTO kiipeilykaari on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Latviassa kestävästi tuotetusta koivuvanerista ja haavasta. Takaamme, että tuote tulee kestämään käytössäsi ja siksi tarjoamme tuotteelle kahden vuoden takuun.  

TARVITSETKO MIETTIMISAIKAA?

Voit hyödyntää tämän tarjouksen verkkosivultamme vain tänään, mutta tarjoamme sinulle mahdollisuuden pohtia tuotteen hankkimista seuraavat 7 päivää liittymällä uutiskirjeeseemme.

Liity alapuolelta uutiskirjeeseemme ja lähetämme sähköpostitse sinulle alennuskoodin, jolla voit lunastaa TUOHI liukurampin veloituksetta ostaessasi LUOTO kiipeilykaaren.

 

Hyödynnä tarjous!

Siirry alapuolelta LUOTO kiipeilykaaren tuotesivulle ja hyödynnä huikea tarjous nyt. 🖤