Valitse sivu

Palautusehdot ja lomake

Tuotteen tai tuotteiden palautus

1. Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus toimituspaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14:ttä päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote postitettava tai tuotava viimeistään maanantaina.

2. Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

3. Palautusoikeus ei koske avattuna myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

4. Yritysasiakkailla määrätyillä tuotteilla ei ole lainkaan palautus- tai tilauksen peruutusoikeutta.

5. Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta ja tapahtuu käyttäen joko Postin tai Matkahuollon asiakaspalautusta. Muilla toimitustavoilla toimitetuissa tuotteissa käytetään sitä toimitustapaa, jolla tuote on alun perin toimitettu.

6. Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu kuljetusyhtiöltä, tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on lunastettu esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin tai Kaukokiidon rahtikirjan avulla.

7. Jos poikkeustapauksessa Fitwood Oy hyväksyy myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitetaan omia kuluja vähintään 25% tuotteen hinnasta.

8. Hyväksyttävän tuotepalautuksen määritelmät:
a) Tuote on alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman ylimääräisiä merkintöjä tai jälkiä.
b) Mukana on kopio kuitista / lähetteestä.
c) Palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

9. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

10. Puutteelliset palautukset lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

11. Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

12. Ulkomailta tehtyjen palautusten toimituskulut asiakas maksaa itse.

13. Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai luottopakettilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Palautukset ja takuulähetykset tulee tehdä toimittamalla tuote Fitwood Oy:lle omatoimisesti tai asiakaspalautuksena Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon toimesta, riippuen siitä, mitä yhtiöistä on alun perin käytetty tuotteen toimittamisessa. Asiakaspalautukset edellä mainittuja yhtiöitä käyttäen ovat lähettäjälle ilmaisia Suomesta lähetettäessä. Muita toimitustapoja käytettäessä tai ulkomailta lähetettäessä Fitwood Oy ei vastaa lähetyskuluista.

14. Kun asiakas lähettää Fitwood Oy:lle jotain, on hänen muistettava pakata paketti hyvin ja toimituksen kestävästi. Fitwood Oy ei hyväksy tuotteen palautusta, mikäli palautusta ei ole pakattu kunnolla.

15. Puutteellisesti tai aiheettomasti takuuhuoltoon toimitetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

16. Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Palautus on aiheeton, jos tuote on ehjä, se ei ole takuu- tai palautusajan piirissä tai palautus- / takuukorjauksen määritelmä ei muuten täyty. Viallisen tuotteen / osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut kuten korjausarviot.

Pin It on Pinterest

Share This