Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

FitWoodin hallitus on nimittänyt Santeri Hillin FitWoodin toimitusjohtajaksi. Hilli aloittaa uudessa tehtävässään 1.1.2021.

Hillii jättää nykyisen tehtävänsä kaupallisena johtajana yhdysvaltalaisessa yrityksessä Active Life Solution:ssa, missä roolissa hän on johdonmukaisesti luonut vahvaa lisäarvoa mm. strategiaa uudistamalla, johtamalla markkinointi- ja myyntitiimejä, sekä parantamalla taloutta. Ennen Active Life Solutionia Hilli on toiminut hyvinvointialalla kansainvälisessä myynnissä, markkinoinnissa, yrittäjänä, sekä pk-yrityksen toimitusjohtajana. Hillillä on kandidaatin tutkinto liikuntatieteissä ja MBA kansainvälisessä liiketoiminnassa. Hänen toimipaikkansa tulee olemaan Tampere.

”Olen tyytyväinen, että Santeri on päättänyt tulla FitWoodiin hetkellä, jossa alkuvaiheen yhtiön haasteet on voitettu ja kansainvälinen kasvu on alkanut”, sanoo Ossi Numminen, FitWoodin hallituksen puheenjohtaja. ”Hänellä on kokemusta toimialan tuotteista ja niiden jakelukanavista, digimarkkinoinnista, verkkokauppamyynnistä, sekä yhtiön kannalta tärkeistä kansainvälisistä markkinoista. Johtajana hänen painopisteenään ovat olleet kansainvälisen myyntiverkoston rakentaminen yli 20 eri maahan, tiimin rakentaminen, ja kasvuyhtiön yrityskulttuurin kehittäminen.”

“FitWood ja Matias on tullut tutuksi jo muutama vuosi sitten Saksassa messuilla, kun itsekin työstin haastavaa startup-vaihetta”, sanoo Hilli. ”Onkin ollut upeaa seurata, että FitWood on saatu hyvään kansainväliseen kasvuun yli alkuvaiheen kuolemanlaaksosta. Nyt yritys kasvaa kannattavasti ja lähestyy liikevaihdossa ensimmäisen miljoonan rajapyykkiä. Tavoitteeni on jatkaa kannattavaa kasvutarinaa globaalisti ja uskon, että taustastani kansainvälisen verkkokaupan sekä kanavamyynnin parissa tulee olemaan apua. Näen suurta potentiaalia FitWoodin tavassa yhdistää kuntoilu ja skandinaavinen design, joten odotan innolla tätä uutta mahdollisuutta ja kiitän hallitusta sekä Matiasta luottamuksesta.”

Matias Kukkonen, FitWoodin tämänhetkinen toimitusjohtaja, on toiminut osa-aikaisesti ja on nyt päättänyt jättää tehtävänsä ja keskittyä toimitusjohtajan tehtäväänsä Kuntokaupassa. FitWoodin hallitus on toteuttanut järjestelmällisen seuraajahaun ja toiminut läheisessä yhteistyössä Kukkosen kanssa löytääkseen hyviä seuraajaehdokkaita. Prosessi kulminoitui 1.1.2021, kun Hilli aloittaa Kukkosen seuraajana.

“Kulunut reilu 5 vuotta on ollut unohtumaton matka”, Kukkonen sanoo. ”Minulle henkilökohtaisesti se on tarjonnut korvaamattoman mahdollisuuden oppia uutta ja kasvaa yrityksen haastavienkin vaiheiden mukana. Päällimmäisenä mielessä on kiitollisuus siitä, että vaikeina aikoina ei luovutettu sekä siitä, että apu ja keinot ovat aina löytyneet tarvittavalla hetkellä. Nyt yhtiö on hyvillä kannattavan kasvun urilla ja on hieno aika luovuttaa operatiivinen vetovastuu Santerille, joka pystyy antamaan täyden panoksen yhtiön kehittämiseen. Uuden toimitusjohtajan persoona, kyvyt, arvot ja tausta antavat hyvän pohjan kasvutarinan jatkumiselle. Jatkan hallituksessa ja tuen Santeria siinä, että FitWood jatkaa kasvuaan tuotevalikoiman ja markkina-alueen laajentamisen kautta.”

“Haluan kiittää Kukkosta koko hallituksen puolesta hänen menestyksekkäästä työstään FitWoodissa”, sanoo Numminen. ”Matiaksen luotettavuus, sitoutuminen ja vahva arvopohja ovat toimineet esikuvana meille kaikille. Tiedän, että aivan kuten minäkin, Matias tulee aina olemaan fitwoodilainen.”