Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Takuu

Tämä on takuulauseke, joka kuuluu Fitwood of Scandinavian (Fitwood)- merkittyjen tuotteiden osalta joko yksityiseen, osakaupalliseen tai kaupalliseen käyttöön merkittyjen tuotteiden osalta (jäljempänä tässä asiakirjassa ”Fitwood”).

Valmistajana, Fitwood tulee korvaamaan tai korjaamaan tehtaallaan kaikki Fitwood tuotteet- tai komponentit, joiden materiaali- tai valmistusvirheet on todettu mainitun ajan sisällä:

  • KAKSI (2) vuotta yksityisessä kotikäytössä
  • YKSI (1) vuotta osittain tai kokonaan kaupallisessa käytössä
  • Takuu ei ole voimassa 2 laatuisten tuotteiden kohdalla                                                                                            
  • Takuuaika lasketaan kuitissa tai laskussa olevasta alkuperäisestä ostopäivästä. Tämä takuu on pätemätön, jos Fitwoodin mielestä vaatimuksen on aiheuttanut:
  1. Onnettomuus, väärinkäyttö, väärä soveltaminen tai muun kuin Fitwoodin tekemän muutoksen seurauksena;
  2. Normaalin kulumisen aiheuttama heikkeneminen;
  3. Virheelliset ennaltaehkäisevät vaiheet Fitwoodin-käsikirjassa kuvatulla tavalla.

Tuotteiden tai komponenttien palauttaminen Fitwoodin tehtaalle Suomeen tai nimettyyn paikkaan on kantajan vastuulla. Tuote tai komponentti on pakattava suojaamaan mahdollisilta vaurioilta — Fitwood ei ole vastuussa vahingoista, joita saattaa aiheutua kuljetuksen aikana. Postitus on maksettava etukäteen ja pakkauksen tulee sisältää kantajan nimen, osoitteen, puhelinnumeron, kuvauksen ongelmasta sekä ostotodistuksen.

Fitwood palauttaa tuotteen tai komponentin hakijalle Fitwoodin kustannuksella, paitsi jos takuu on katsottu pätemättömäksi. Siinä tapauksessa, että takuu todetaan mitätöityneeksi, kantaja vastaa mahdollisista selvityksestä ilmaantuvista kuluista sekä korjauksista ja siihen liittyvien lähetysten kustannuksista.

Tämä takuu ei ole siirrettävissä. Fitwood takaa kaikki Fitwoodilta saadut vialliset varaosat tai valtuutetulta jälleenmyyjältä 180 päivän ajan katsottuna toimituspäivän jälkeiseltä päivältä.

Fitwood ei ole vastuussa mistään välittömästä, välillisistä, satunnaisista, epäsuorista tai erityisvahingoista tämän takuun tai minkä tahansa oletetun takuun nojalla.

Nämä takuuehdot ovat voimassa heinäkuusta 2021 lähtien.

Fitwood pidättää oikeuden muutoksiin.