Valitse sivu

TIETOSUOJASELOSTE

FitWood on sitoutunut suojaamaan asiakkaidemme yksityisyyttä. Tarkastele tätä selostetta, jossa kerrotaan mitä tietoja sinusta keräämme, kuinka käytämme niitä sekä sinun oikeuksistasi.

Mitä tietoja sinusta voidaan kerätä?

Keräämme henkilötietoja sinulta, kun annat ne meille suoraan tai käyttämällä sivustoa. Nämä tiedot voivat sisältää:

  • Tietoja, jotka annat meille käyttäessä sivustoamme (esim. nimesi, yhteystietosi, sukupuoli, tuotearvostelut ja kaikki tiedot, jotka lisäät tiliprofiiliin);
  • Tapahtuma ja laskutustiedot, jos ostat meiltä tai käytät sivustollamme (esim. luotto-/ maksukorttitiedot ja toimitustiedot;
  • Vuorovaikutus kanssamme (esim. jos otat yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme tai vuorovaikutus kanssamme sosiaalisessa mediassa);
  • Tiedot, jotka annat meille kun ilmoittaudut kilpailuun tai osallistut kyselyyn;
  • Tiedot kerätään automattisesti evästeiden ja muiden seurantatekniikoiden avulla (esim. mitä sivuja katselit ja napsautitko linkkiä jossakin sähköpostipäivityksessämme). Voimme myös kerätä tietoja laitteesta, jota käytät sivustollemme tultaessa; ja
  • Muut sivuston tarjoamiseen tarvittavat tiedot, esimerkiksi voimme käyttää sijaintiasi, jos annat meille suostumuksesi.
  • Ostaessasi myymälästämme, voimme yhdistää tiedot (esim. jos ostat tai liityt postituslistallemme myymälässä) ylläolevin tiedoin.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Riippuen siitä miten käytät sivustoamme, vuorovaikutuksesta kanssamme, oikeuksista jotka annat meille, tarkoitukset mihin käytämme sinun tietojasi ovat:

  • Tilauksesi viimeistelyyn ja tilisi ylläpitämiseen.
  • Hallitakseen ja vastatakseen kaikkiin kyselyihin ja mahdolliset palautteet asiakaspalvelutiimillemme.
  • Sivuston parantamiseen ,ylläpitoon ja sen käytön seuraamiseen.
  • Markkinointitutkimusta varten esim. voimme ottaa sinuun yhteyttä antaaksesi palautetta tuotteistamme.
  • Lähettääksemme sinulle markkinointiviestejä ja näyttää kohdennettua mainontaa, johon meillä on suostumuksesi tai muuten lupa tehdä niin.
  • Turvallisuussyistä, petosten tutkimiseen ja tarvittaessa itsemme ja kolmansien osapuolten suojaamiseen.
  • Lakisääteisten ja sääntelyvelvoitteidemme noudattamiseen.

Noudatamme tietosuojalain mukaiseen oikeusperustaan käsitellä  henkilötietojasi:

Koska tietojen käsittely on välttämätöntä sopimuksen tekemiseen kanssasi tai ne on kerättävä ennen kuin sopimus tehdään. (esim. jos olet tehnyt ostoksen kanssamme, käytämme henkilötietojasi maksun käsittelemiseen ja tilauksen viimeistelyyn).

Koska olemme saaneet suostumuksesi (esim. jos otat meihin yhteyttä kyselyn suhteen, johon lisäät valinnaisia tietoja tiliprofiiliin tai jos suostut vastaanottamaan markkinointia meiltä).

Koska verkkokaupan tarjoajana olemme oikeutettu palvelujemme ylläpitämiseen ja mainostamiseen. Pyrimme aina ymmärtämään enemmän asiakkaistamme tarjoamalla parhaat tuotteet ja asiakaskokemuksen. Käytämme sinua koskevia tietoja räätälöimällä näkymääsi sivustoa, jotta se olisi mielenkiintoisempi ja merkityksellisempi tarkasteltavien tuotteiden ja tarjousten suhteen.

Sivustomme voi antaa sinulle mahdollisuuden lisätä tiliprofiiliisi yksityiskohtaisempia tietoja itsestäsi. Käsittelemme näitä tietoja erittäin varovasti ja luottamuksellisesti. Sinun ei tarvitse antaa näitä tietoja meille ja voit poistaa tai päivittää niitä milloin tahansa.

Markkinointi

Tykkäämme kommunikoida asiakkaidemme kanssa, joten markkinointiasetuksista riippuen voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi markkinointiviestien lähettämiseen sinulle sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jotkut näistä viesteistä voidaan räätälöidä sinulle aiemman selaus- tai ostotoimintasi ja muiden sinusta pitämiemme tietojen perusteella.

Jos et enää halua vastaanottaa markkinointiviestintää meiltä, voit muuttaa asetuksiasi milloin tahansa ottamalla meihin yhteyttä, napsauttamalla sähköpostin ”peruuta tilaus” linkkiä tai päivittämällä tilisi asetukset. Jos peruutat markkinoinnin tilauksen, huomaa, että voimme silti ottaa sinuun yhteyttä ajoittain palveluviesteillä (esim. tilaus- ja toimitusvahvistukset sekä tiedot laillisista oikeuksistasi).

Saatat nähdä sivustomme mainoksia myös kolmansien osapuolten verkkosivustoilla, myös sosiaalisessa mediassa. Nämä mainokset voidaan räätälöidä sinulle evästeiden avulla (jotka seuraavat verkkosivustosi toimintaa, jotta voimme tarjota mainoksia asiakkaillemme, jotka ovat käyneet sivustollamme). Jos näet mainoksen sosiaalisessa mediassa, tämä voi johtua siitä, että olemme sitoutuneet sosiaaliseen verkostoon näyttämään mainoksia asiakkaillemme tai asiakkaillemme, jotka vastaavat asiakkaiden demografista profiilia. Joissakin tapauksissa tähän voi liittyä sähköpostiosoitteesi jakaminen sosiaalisen verkoston kanssa. Jos et enää halua nähdä räätälöityjä mainoksia, voit muuttaa eväste- ja tietosuoja-asetuksia selaimellasi ja näillä kolmansien osapuolten verkkosivustoilla.

Kenelle jaamme nämä henkilötiedot?

Jaamme asiakkaiden henkilötietoja kolmansille osapuolille seuraavissa olosuhteissa: Sivuston ylläpitämiseksi tarpeen mukaan muiden yritysryhmämme yritysten kanssa, toimittajamme ja palveluntarjoajillemme, esim. maksuprosessit ja kuljetusyritykset, ammattilaisten ja oikeudellisten neuvonantajien kanssa, kolmansien osapuolten kanssa, jotka harjoittavat petosten torjuntaa ja havaitsemista, lainvalvontaviranomaisten tai muiden valtion viranomaisten kanssa, esimerkiksi ilmoittamaan petoksesta tai vastauksena lailliseen pyyntöön.

Jos myymme liikeomaisuutta, asiakkaidemme henkilötiedot voidaan paljastaa potentiaaliselle ostajalle. Tässä tapauksessa teemme kohtuullisia yrityksiä varmistaa, että ostaja sitoo tämän tietosuokäytännön ehdot. Muussa tapauksessa, jos meillä on suostumuksesi tai meillä on muuten laillinen lupa tehdä niin.

Säilyttäminen

Käytämme palveluntarjoajia ympäri maailmaa. Näin ollen henkilötietojasi voidaan käsitellä Euroopan ulkopuolella, myös maissa, joissa sinulla on vähemmän laillisia oikeuksia tietojesi suhteen kuin paikallisen lain mukaan. Jos siirrämme henkilötietoja Euroopan talousalueen ulkopuolelle, varmistamme sovellettavan lain vaatimusten mukaisesti, että yksityisyyden suojaasi suojataan asianmukaisesti asianmukaisilla suojatoimilla, erityisesti EU:n vakiosopimuslausekkeilla. Ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja näistä suojatoimista.

Sälytämme henkilötietojasi niin kauan kuin tarvitsemme niitä yllä mainittuihin tarkoituksiin, joten tämä ajanjakso vaihtelee kanssakäymisesi mukaan meidän kanssamme. Esimerkiksi jos olet tehnyt ostoksen kanssamme, pidämme kirjaa ostoksestasi laskutus-, vero- ja takuutarkoituksiin tarvittavan ajan. Voimme myös pitää kirjaa kirjeenvaihdosta kanssasi. (esim. jos olet tehnyt valituksen tuotteesta) niin kauan kuin on tarpeen suojellaksemme meitä oikeudellisilta vaatimuksilta. Jos meillä ei enää ole tarvetta säilyttää tietojasi, poistamme ne. Huomaa, että kun peruutat markkinointiviestintämme, pidämme kirjaa sähköpostiosoitteestasi varmistaaksemme, ettemme lähetä sinulle markkinointiviestejä tulevaisuudessa.

Turvallisuus

Tämä sivusto varmistaa, että tiedot salataan, kun poistut sivustolta. Tämä prosessi käsittää tietojen muuntamisen koodiksi luvattoman pääsyn estämiseksi. Tämä sivusto seuraa tätä prosessia ja käyttää turvallisia menetelmiä kaikkien luotto- ja maksukorttitapahtumien suojaamiseksi. Salausmenetelmiä, kuten SSL, käytetään suojaamaan asiakastietoja siirryttäessä tälle sivustolle ja sieltä suojatun viestintäkanavan kautta.

Vaikka teemme kaikkemme varmistaaksemme, että henkilötietoja suojataan aina sivustollamme, emme voi taata sivustollemme lähetettyjen tietojen turvallisuutta ja eheyttä.

Evästeet

Sivustomme käyttävät evästeitä ja vastaavia tekniikoita tarjoamaan tiettyjä toimintoja sivustolle, ymmärtämään ja mittaamaan sen suorituskykyä ja antaakseen kohdennettua mainontaa.

Sinun oikeutesi asiakkaanamme

Sinulla on tiettyjä oikeuksia henkilötietoihisi liittyen, mukaan lukien oikeus pääsyyn, siirrettävyyteen, oikaisemiseen ja pyytää henkilötietojesi poistamista.

Sinulla on myös oikeus vastustaa henkilötietojesi käyttöä tiettyihin tarkoituksiin, mukaan lukien markkinoinnin lähettäminen sinulle. Katso kohdasta ”Markkinointi” saadaksesi lisätietoja markkinoinnista luopumiseen.

Suoritamme kaikki pyyntösi käyttää oikeuksiasi sovellettavan lain mukaisesti. Huomaa kuitenkin, että näillä oikeuksilla on rajoituksia, ja voi olla tilanteita, joissa emme pysty täyttämään pyyntöäsi. Jos haluat tehdä henkilötietojasi koskevia pyyntöjä tai jos sinulla on henkilötietoihisi liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota yhteyttä meihin käyttämällä alla olevia tietoja. Sinulla on myös oikeus ottaa yhteyttä paikalliseen valvontaviranomaiseen tietosuojaa varten.

Maksupalveluntarjoajat

Klarna lasku

Käytämme Klarnaa laskuntarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteydenotto- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun lasku luodaan, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Klarna-maksut

Tarjotaksemme sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme tilauksen yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteystietojen ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja jotta he voivat räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävä tietosuojakäytännöstämme, ota meihin yhteyttä alla olevien tietojen avulla:

Yritys FitWood Ltd. (FI31467914)
Sähköposti:
Osoite: Hautalankatu 20, 33560 Tampere

Viimeksi päivitetty 31/05/2021

Pin It on Pinterest

Share This