Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Toimitusehdot

1) Tilaaminen

1.1 Voit tilata verkkokaupassamme www.fitwood.com, puhelimella tai sähköpostilla.

1.2 Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa:
a) Kuluttajana nimi, osoite, sähköpostiosoite, postiosoite sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.
b) Yritysasiakkaana yrityksen nimi, yhteyshenkilö, sähköpostiosoite, postiosoite, y- tunnus sekä puhelinnumero tai puhelinnumerot.

1.3 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin, jotka koskevat toimituksia.
1.4 Fitwood Oy:n asiakasrekisteri on luottamuksellinen ja Fitwood Oy:llä on oikeus käyttää sitä kuluttajansuojalaissa säädetyllä tavalla.

1.5 Rekisteröitynyt asiakas voi kirjautua ja tilata vanhoilla tunnuksilla. Asiakkaan tilatessa ensimmäistä kertaa hänelle luodaan tunnukset ja yhteystiedot lisätään asiakasrekisteriin.

1.6 Yhteydenpito tilausta ja toimitusta koskevissa asioissa tapahtuu sähköpostitse ja puhelimitse.
1.7 Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen.

1.8 Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen.

1.9 Fitwood Oy:n vastuu tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista tai jos tilausta ei muuten kyetä toimittamaan, rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja mahdollisesti etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen.

1.10 Kaikki Fitwood Oy:n myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuoteselosteeseen verkkosivuillamme.

1.11 Mikäli kuluttaja-asiakas haluaa tuotepalautuksen kuluttajansuojalain tuotepalaukseen vedoten, tulee tuote palauttaa 14 päivän sisällä takaisin Fitwood Oy:lle. Ennen palautusta tulee olla yhteydessä Fitwood Oy:n asiakaspalveluun tai toimia verkkosivuilta löytyvien palautusta koskevien ohjeiden mukaisesti. Mikäli asiakkaalle aiheutuu palautuksesta kuluja, koska palautusta ei ole tehty ohjeiden mukaisesti, ei Fitwood Oy ole korvausvelvollinen.

1.12 Selvissä tuote- tai hintavirhetapauksissa Fitwood Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo. Tällöin Fitwood Oy on yhteydessä asiakkaaseen eikä tilausta toimiteta ilman korjausta.

1.13 Fitwood Oy ei vastaa jälleenmyyjien ilmoittamista mahdollisista virheistä.

1.14 Fitwood Oy varaa oikeuden valikoida asiakkaansa.

2) Hinnat

2.1 Hinnaston hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta eivät toimitushintaa.

2.2 Toimituskulut määritetään tilauksen vahvistamisen yhteydessä riippuen toimitustavasta sekä tilauksen painosta ja koosta.

2.3 Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät kotisivuillamme. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on maksuton ja palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa, kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ennen palautusta tai tee palautus sivustomme antamien ohjeiden mukaisesti.

2.4 Selvissä hintavirhetapauksissa Fitwood Oy voi vedota erehdykseen, esimerkiksi jos kyseessä on ollut niin ilmeinen virhe, että asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää virheen olemassaolo.

3) Maksu

3.1.1 Kuluttajan maksutavat: Klarnan tarjoamat verkkopankki-, luottokorttimaksut sekä lasku ja Stripe-maksutavat.

3.1.2 Yritysten ja yhteisöjen maksutavat: Paytrailin tarjoamat verkkopankki-, luottokorttimaksut, sekä tapauskohtaisesti lasku 7-14 päivän maksuehdolla.

3.2.1 Klarna Checkout

Käytämme Klarnaa kaupan ostotapahtuman (check-out) tarjoajana. Tämä tarkoittaa sitä, että saatamme siirtää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, kun kaupan ostotapahtuma on ladattu, jotta Klarna voi hallinnoida ostostasi. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.”

3.2.2 Verkkopankit
Verkkopankkimaksut tapahtuvat Klarnan kautta. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

3.2.3 Yrityksillä, yhteisöillä, kunnilla ja valtiolla on mahdollisuus ostaa laskulla tietyin edellytyksin. Ehdoista voidaan neuvotella tapauskohtaisesti.

3.3 Laskutusasiakkaaksi ei tarvitse hakea erikseen, vaan varmistamme luottotiedot jokaisen tilauksen yhteydessä. Jos et ole ostanut aikaisemmin, toimita meille aluksi työnantajan kirjallinen valtuutus oikeudesta tehdä ostoksia laskulla, jollet kuulu yrityksen johtokuntaan. Tarkistakaa sisältääkö saamanne toimitus laskun. Mikäli saamanne toimitus ei sisällä laskua ja ette saa sitä postitse viiden arkipäivän kuluessa, ottakaa yhteyttä Fitwood Oy:hyn.

3.4 Mikäli työnantajasi maksaa laskulla tai toimitusosoite eroaa laskutusosoitteesta, toimita tästä vapaamuotoinen valtakirja meille. Toimita valtakirja meille heti tilauksen jättämisen jälkeen, muuten tilauksen käsittely viivästyy.

4) Toimitus

4.1 Fitwood Oy toimittaa tilaukset keskimäärin 1-5 työpäivän käsittelyajalla, jos muuta ei mainita. Tuotteen normaali kuljetusaika asiakkaalle on 1-2 päivää. Pyrimme ilmoittamaan, jos tuotteen käsittelyaika on enemmän kuin 5 päivää. Osalla erikoistilaus- tai uutuustuotteilla on pidempi toimitusaika. Myös ennakkotilauksena myydyissä tuotteissa toimitusaika on pidempi.

4.2 Tavaran kuljetuksen aikana Fitwood Oy:ltä asiakkaalle on Fitwood Oy vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Palatuvan tavaran kuljetuksen aikana asiakkaalta Fitwood Oy:lle on asiakas tai kuljetusyhtiö vastuussa, mikäli tavara vahingoittuu tai katoaa kuljetuksen aikana. Kuluttajakaupassa vastuu tavaran vahingoittumisesta on Fitwood Oy:lla kaikissa tapauksissa.

4.3 Jos asiakas saa kuljetuksessa vaurioituneen tuotteen, on asiakkaan reklamoitava siitä viipymättä sekä kuljetusyhtiölle että Fitwood Oy:lle. Mikäli vaurio ilmenee kuljetusta vastaanotettaessa jo toimituspakkauksesta, on kuljetusliikkeen rahtikirjaan tehtävä varausmerkintä vauriosta.

4.4 Asiakkaan lähettäessä tavaraa Fitwood Oy:lle esim. tuotepalautuksena, tulee palautusasiakirjat ja kuljetusyhtiön kuittikopio / seurantanumero säilyttää tallessa. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme ennen tuotepalautusta tai noudata palautuslomakkeessa mainittuja ohjeita.

4.5 Yhden tuotteen huono saatavuus ei velvoita Fitwood Oy:ta varaamaan muita samassa tilauksessa olevia tuotteita. Edellytämme, että tilauksessa heti saatavilla olevat tuotteet pitää voida toimittaa kuluttajalle viimeistään kolmen viikon kuluttua tilauksesta ja kuluttajan täytyy hyväksyä huonosti saatavilla olevan tuotteen jälkitoimitus tai tuotteen tilauksen peruuttaminen.

4.6 Tilavuudeltaan tai painoltaan suuret lähetykset toimitetaan Kaukokiidon kuljetuksena. Jakelu tapahtuu pihaan jakeluauton välittömään läheisyyteen.

4.7 Erityisalueille toimitettaessa voidaan toimituksesta veloittaa erillinen lisämaksu. Tällainen alue on esimerkiksi Suomenlinna. Jos haluat varmistaa onko alueellasi erityishinnoittelua, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

5) Palautus

5.1 Kuluttaja-asiakkaalla on 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus toimituspaketin tai noutotilauksen noutohetkestä alkaen (mukaan lukien viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien noutopäivä). Tuote on palautettava tai vaihdettava viimeistään 14:ttä päivää seuraavana arkipäivänä, eli jos 14. päivä on esimerkiksi lauantai, on tuote postitettava tai tuotava viimeistään maanantaina.

5.2 Postimyynnin palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautusaikana kuluttajalla on oikeus tutustua tuotteeseen ja kokeilla sitä samaan tapaan kuin hän voisi tehdä ostaessaan tavaran liikkeestä. Kuluttaja voi myös avata pakkauksen tutkiakseen ja kokeillakseen tavaraa menettämättä peruuttamisoikeuttaan. Hän ei voi kuitenkaan ottaa tavaraa käyttöön.

5.3 Palautusoikeus ei koske avattuna myyntiin kelpaamattomia tuotteita.

5.4 Yritysasiakkailla määrätyillä tuotteilla ei ole lainkaan palautus- tai tilauksen peruutusoikeutta.

5.5 Palauttaminen on kuluttajalle maksutonta ja tapahtuu käyttäen joko Postin tai Matkahuollon asiakaspalautusta. Muilla toimitustavoilla toimitetuissa tuotteissa käytetään sitä toimitustapaa, jolla tuote on alun perin toimitettu.

5.6 Osto- tai noutohetkeksi katsotaan se päivä, jolloin paketti on lunastettu tai noudettu kuljetusyhtiöltä, tai vaihtoehtoisesti kuitin päivämäärä. Asiakkaan velvollisuus on todistaa päivä, jolloin paketti on lunastettu esimerkiksi Postin tai Matkahuollon kuitin tai Kaukokiidon rahtikirjan avulla.

5.7 Jos poikkeustapauksessa Fitwood Oy hyväksyy myyntikelvottoman, puutteellisen tai palautusajan ylittävän tuotteen palautuksen, veloitetaan omia kuluja vähintään 25% tuotteen hinnasta.

5.8 Hyväksyttävän tuotepalautuksen määritelmät:
a) Tuote on alkuperäisessä paketissa (hyvin pakattuna) ilman ylimääräisiä merkintöjä tai jälkiä.
b) Mukana on kopio kuitista / lähetteestä.
c) Palautus tapahtuu viimeistään 14 päivän kuluessa ostohetkestä.

5.9 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

5.10 Puutteelliset palautukset lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

5.11 Tuotteen palautusoikeus on aina tuotekohtainen eikä mahdollisesti toisen tuotteen toimituksen myöhästyminen oikeuta saamaan toiselle tuotteelle pidempää palautusaikaa.

5.12 Ulkomailta tehtyjen palautusten toimituskulut asiakas maksaa itse.

5.13 Emme lunasta maksamattomia, postiennakko- tai luottopakettilähetyksiä (palautuksia tai takuukorjauksia). Palautukset ja takuulähetykset tulee tehdä toimittamalla tuote Fitwood Oy:lle omatoimisesti tai asiakaspalautuksena Postin, Matkahuollon tai Kaukokiidon toimesta, riippuen siitä, mitä yhtiöistä on alun perin käytetty tuotteen toimittamisessa. Asiakaspalautukset edellä mainittuja yhtiöitä käyttäen ovat lähettäjälle ilmaisia Suomesta lähetettäessä. Muita toimitustapoja käytettäessä tai ulkomailta lähetettäessä Fitwood Oy ei vastaa lähetyskuluista.

5.14 Kun asiakas lähettää Fitwood Oy:lle jotain, on hänen muistettava pakata paketti hyvin ja toimituksen kestävästi. Fitwood Oy ei hyväksy tuotteen palautusta, mikäli palautusta ei ole pakattu kunnolla.

5.15 Puutteellisesti tai aiheettomasti takuuhuoltoon toimitetut tuotteet lähetämme asiakkaan kustannuksella takaisin.

5.16 Aiheettomista palautuksista veloitamme kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan. Palautus on aiheeton, jos tuote on ehjä, se ei ole takuu- tai palautusajan piirissä tai palautus- / takuukorjauksen määritelmä ei muuten täyty. Viallisen tuotteen / osan etsiminen osapaketista on erillinen maksullinen palvelu. Veloitamme myös kolmannen osapuolen takuuseen kuulumattomat kulut kuten korjausarviot.

6) Takuu

6.1 Kuluttajamyynnissä kaikilla tuotteillamme on kahden vuoden takuu. Takuun antaja vastaa siitä, että tuote toimii määräajan.

6.2 Fitwood Oy vastaa vain itse antamastaan takuusta ja sanoudumme irti jälleenmyyjän antamista pidemmistä takuuajoista. Poikkeavat tuotekohtaiset takuuajat Fitwood Oy:n tuoteselosteissa.

6.3 Fitwood Oy:n velvollisuus hoitaa tuotteen takuu rajoittuu aina kuluttajasuojalain 5. luvun yleisiin virhesäännöksiin.

6.4 Kaikki takuupalautukset testataan ensin ja suoritetaan odottaessa tai pikatakuuna vain lisämaksusta. Takuun edellytyksenä on tuotteen käyttäminen suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Fitwood Oy voi vapautua takuuvastuusta, jos havaitaan todennäköiseksi, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta tai tavaran vääränlaisesta käytöstä.

6.5 Takuu ei kata tuotteen epätarkoituksenmukaista käyttöä. Epätarkoituksenmukaista käyttöä on muun muassa kotikäyttöön tarkoitetun tuotteen käyttäminen ammatti- tai yhteisökäytössä. Muutosten tekeminen tuotteeseen tai sen omatoiminen korjaaminen epäävät aina takuun.

6.6 Mikäli tuote on rikkoutunut jonkun kohdassa 6.5 tai 6.6 mainitun seikan johdosta, tuotepalautus palautetaan asiakkaalle ja asiakkaalta veloitetaan kulloinkin voimassa oleva käsittelymaksu ja toimituskulut.

6.7 Kuluttajasuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä takuunantajalle kohtuullisessa ajassa siitä, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.

6.8 Huollot suoritetaan aina Fitwood Oy:n tai Fitwood Oy:n valtuuttaman tahon toimesta. Paikanpäällä huoltoja ei tehdä muutoin kuin erikseen siitä sopimalla.

6.9 Emme pääsääntöisesti hoida minkään tuotteen takuukorjausta odottaessa, vaan tuotteen takuuhuolto hoidetaan kuluttajasuojalain määrittelemässä kohtuullisessa ajassa.

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Fitwood Oy
Hautalankatu 20
33560 Tampere

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Matias Kukkonen

Rekisterin nimi
Fitwood.com asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan Fitwood Oy:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon. Tilauksen tekeminen ei edellytä rekisteröitymistä asiakasrekisteriin.

Rekisterin tietosisältö
Fitwood.com asiakasrekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään tilaustenkäsittelyyn, markkinointiin ja asiakassuhteenhoitoon liittyvissä asioissa.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Tietojen luovutus
Asiakasrekisteri tiedot ovat ainoastaan Fitwood Oy:n ja sen käyttämien ulkoisten luotto- ja laskutuspalveluiden käytettävissä. Tietoja ei luovuteta Fitwood Oy:n ulkopuolelle eikä yhteistyökumppaneiden käyttöön muulloin, kuin luottoon, perintään tai laskutukseen liittyvissä asioissa. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan Unionin ulkopuolelle.

Rekisterin suojaus
Asiakastiedot on tallennettu ulkopuolisen palveluntarjoajan salasanalla suojattuun palvelinjärjestelmään, johon on pääsy ainoastaan yrityksemme henkilökunnalla.

Asiakkaalla on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot rekisteristä ottamalla yhteyttä rekisterinpitäjään.