Valitse sivu

Treeniohjeet:

M-ROLL 85 Pilatesrullalle – Yläselän lihashuolto

Kiva kun kiinnostuit treenaamaan tuotteellamme M-ROLL 85 Pilatesrulla. Tältä sivulta löydät treeniohjeita – ole hyvä! Kannattaa myös seurata tätä sivua jatkossa, sillä lisää ohjeita on luvassa!

Alta voit katsella pikajuoksija Hanna-Maari Latvalan opastuksella lyhyen käyttöopastuksen yläselkään kohdistuvista kehonhuolto harjoituksista M-Roll 85 -pilatesrullalla. Lisää treeniohjeita löydät alla olevista kuvista ja niihin liittyvistä teksteistä.

Lihashuolto yläselälle, leveälle selkälihakselle ja olkapään takaosalle

1. Selän rullaus

Laita pilatesrulla selän alle ja asetu sen päälle makaamaan jalat koukussa. Kädet voit laittaa joko niskan taakse tai halutessasi esimerkiksi rinnan päälle tai lattialle. Nosta lantio ylös lattiasta ja aloita jalkojen avulla tekemään edestakaista liikettä rullan päällä. Kipeampiin kohtiin on hyvä pysähtyä ja antaa vai painon vaikuttaa tai tehdä pienempää edestakaista liikettä.

2. Kainalon alueen rullaus

Laita rulla kainalon alapuolelle ja asetu kyljelleen makuulle rullan päälle. Voit laittaa toisen käden lattialle tueksi. Rullaa itseäsi edestakaisin rullan päällä. Mikäli haluat lisää tuntumaa voit kääntää vartaloasi enemmän eteenpäin tai taaksepäin. Kokeilemalla löytää omat kipeimmät paikat.

Join us for a workout

with designer fitness equipment in Scandinavian style!
Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest