Valitse sivu

Treeniohjeet:

Trollveggen Leuanvetotangolle – Leuanveto

Kiva kun kiinnostuit treenaamaan tuotteellamme TROLLVEGGEN Leuanvetotanko. Tältä sivulta löydät treeniohjeita – ole hyvä! Kannattaa myös seurata tätä sivua jatkossa, sillä lisää ohjeita on luvassa!

Alta voit katsella pikajuoksija Hanna-Maari Latvalan opastuksella lyhyen käyttöopastuksen leuanvetojen treenaamiseen Trollveggen-leuanvetotangolla. Lisää treeniohjeita löydät alla olevista kuvista ja niihin liittyvistä teksteistä.

Leuanveto myötäotteella, vastaotteella ja neutraaliotteella

Leuanveto

Aloita asettamalla TROLLVEGGEN Leuanvetotanko tukevasti ovenkarmiin, kuten tuotteen ohjeissa osoitetaan. Aseta kädet tangolle vastaotteella, alla olevan kuvan mukaisesti. Aloita liike suorilta käsiltä ja lähde nostamaan itseäsi ylös. Yläasennossa leuan tulisi yltää tangon yläpuolelle. Laskeudu takaisin aloitusasentoon maltillisesti.

Leuanvetoa voit tehdä myös erilaisilla otetavoilla. Alla olevissa kuvissa on tehty leuanvetoa myötäotteella sekä kahvaotteella. Erilaiset otetavat antavat tuntumaa eri lihasryhmille. Myötäotteella tehdyt leuanvedot vaativat enemmän selkälihaksia kuin esimerkiksi vastaotteella tehdyt leuanvedot.
FitWood TROLLVEGGEN Leuanvetotanko oviaukossa, leuanveto myötäotteella.
FitWood TROLLVEGGEN Leuanvetotanko oviaukossa, leuanvedon lähtöasento kahvaotteella.

Liity meihin treenataksesi

Suunnitellut kuntolaitteet Skandinaaviseen tyyliin!

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest