Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

HALLA hierontarulla

(2 tuotearviota)

HALLA hierontarulla

(2 tuotearviota)

59,90 

Tuotekuvaus

HALLA hierontarulla on täydellinen apuväline niin kehonhuoltoon, hierontaan kuin pilateksen kaltaisiin treeneihin. Näppärän kokonsa ansiosta se kulkee helposti mukana kassissa, ja kotona se pysyy aina kätesi ulottuvilla, sillä kaunis luonnonkorkista valmistettu rulla on kuin sisustuselementti itsessään.

Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenistä. Monikäyttöisellä HALLA hierontarullalla voit muun muassa avata lihasjumeja, parantaa liikkuvuutta, treenata vatsalihaksia ja ennaltaehkäistä vammojen syntymistä. Rulla on myös oivallinen väline selkäkipujen lievittämiseen ja kehon eri osien rentouttamiseen.

HALLA on valmistettu 100 % kierrätetystä ja kierrätettävästä korkista, joka on arvojemme mukaisesti ekologinen ja uusiutuva luonnonmateriaali. Korkki tekee rullasta tiiviin ja kestävän, ja se antaa rullatessa kovemman vasteen kuin tavanomaiset muovista valmistetut foam rollerit. Halutessaan tuntumaa voi pehmentää hiukan kiertämällä rullan ympärille esimerkiksi ohuen joogamaton tai pyyhkeen.

HALLA hierontarullan voi ostaa myös yhdessä ALAVA tasapainolaudan kanssa. Tasapainolaudan avulla voit kehittää muun muassa keskivartalon hallintaa, koordinaatiota ja tasapainoa sekä lisätä monien tuttujen kotitreeniliikkeiden haastetasoa. Siirry ALAVA tasapainolaudan tuotesivulle tästä linkistä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Leveys

35 cm

Syvyys

10 cm

Korkeus

10 cm

Materiaali

Luonnonkorkki

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

2 reviews for HALLA hierontarulla

  1. Danny

    I like how sturdy the foam roller is. It keeps its shape even when laying on top of it.

  2. Danny

    I like how sturdy the foam roller is. It keeps its shape even when laying on top of it.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.