Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

KUMPU Montessori kirjahylly

KUMPU Montessori kirjahylly

599,00 

Tuotekuvaus

KUMPU Montessori kirjahylly on uusi innovatiivinen lasten huonekalu, joka rohkaisee lapsia itseohjautuvuuteen, unohtamatta kuitenkaan leikin tärkeyttä. Se on suunniteltu ruokkimaan lasten luontaista halua oppia uutta ja tukemaan etenkin heidän itsenäisen toiminnan kehitystään.

Montessori-filosofiasta inspiroituneessa KUMPU kirjahyllyssä on lapsen korkeudella olevat hyllyt, josta lapsi näkee kirjojen kannet ja pääsee helposti itse hakemaan haluamansa kirjan. Toisella puolella ”kumpua” taas on lapsen mittoihin sopiva työpiste, joka on ideaali mm. keskittymistä ja motorisia taitoja kehittävien aktiviteettien tekemiseen. Koska leikkiminen on myös yhtä lailla tärkeässä osassa lapsen kehitystä, voi lapsi muiden touhujen lomassa milloin tahansa ryömiä tunnelin läpi seikkailemaan lempikirjojensa satumaailmoihin.

KUMPU Montessori kirjahylly on valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista EU:n alueella. Sitä on saatavilla koivunvärisenä sekä valkoiseksi maalattuna. Patentoitu alkuperäinen muotoilu.

Löydät tarkat ohjeet kirjahyllyn kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä.

Tuotetiedot

Mitat

Leveys

73 cm

Syvyys

110 cm

Korkeus

75 cm

Painoraja

80 kg

Materiaali

Koivuvaneri

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.