Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

KUMPU Montessori kirjahylly

(2 tuotearviota)

KUMPU Montessori kirjahylly

(2 tuotearviota)

699,00 

Tuotekuvaus

KUMPU Montessori kirjahylly on uusi innovatiivinen lasten huonekalu, joka rohkaisee lapsia itseohjautuvuuteen, unohtamatta kuitenkaan leikin tärkeyttä. Se on suunniteltu ruokkimaan lasten luontaista halua oppia uutta ja tukemaan etenkin heidän itsenäisen toiminnan kehitystään.

Montessori-filosofiasta inspiroituneessa KUMPU kirjahyllyssä on lapsen korkeudella olevat hyllyt, josta lapsi näkee kirjojen kannet ja pääsee helposti itse hakemaan haluamansa kirjan. Toisella puolella ”kumpua” taas on lapsen mittoihin sopiva työpiste, joka on ideaali mm. keskittymistä ja motorisia taitoja kehittävien aktiviteettien tekemiseen. Koska leikkiminen on myös yhtä lailla tärkeässä osassa lapsen kehitystä, voi lapsi muiden touhujen lomassa milloin tahansa ryömiä tunnelin läpi seikkailemaan lempikirjojensa satumaailmoihin.

KUMPU Montessori kirjahylly on suunniteltu Suomessa ja valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista EU:n alueella. Patentoitu alkuperäinen muotoilu.

Löydät tarkat ohjeet kirjahyllyn kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino 31 kg (kilogramma)
Mitat 117 × 78 × 8 cm (senttimetri)
Leveys

73 cm

Syvyys

110 cm

Korkeus

75 cm

Painoraja

80 kg

Materiaali

Koivuvaneri

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

2 reviews for KUMPU Montessori kirjahylly

  1. alessandraferzoco

    Incredible product! Excellent quality and easy to assemble. It is a beautiful piece in my toddler’s new room and he adores it.

  2. alessandraferzoco

    Incredible product! Excellent quality and easy to assemble. It is a beautiful piece in my toddler’s new room and he adores it.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.