Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

Poistuva tuote: M-ROLL 85 foam roller

(5 tuotearviota)

Poistuva tuote: M-ROLL 85 foam roller

(5 tuotearviota)

29,00 

Tuotekuvaus

M-ROLL 85 foam roller on rulla kehonhuoltoon, hierontaan ja pilatekseen. Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenin jälkeen. M-ROLL 85 foam rollerin pituus tekee siitä myös optimaalisen pilatekseen ja moniin muihin treeneihin.

Rullailulla on monia terveydellisiä hyötyjä. Se voi helpottaa lihassärkyjä ja treenin jälkeisiä lihaskipuja, parantaa liikkuvuutta, auttaa vammojen ehkäisyssä, lievittää selkäkipuja, ja auttaa sinua rentoutumaan.

M-ROLL 85 foam roller on tehty napakasta, muotonsa säilyttävästä polyeteenivaahtokiekoista, jotka tekevät rullasta sopivan pitkäkestoiseen ja vaativaan käyttöön. Foam rollerin päädyt on suljettu kestävästi tuotetuilla koivuvanerikiekoilla. Sileäpintainen rulla on mainio valinta uusille rullailijoille. Tasainen tekstuuri ei ole liian voimakas aloittelijoille, ja silti se on tehokas myös jo pidempään rullailleille.

Rulla on 85 cm pitkä ja melko kevyt, joten sitä on helppo käsitellä. Pidempi rulla on mainio rentouttaviin kokovartaloa avaaviin rullauksiin tai pilatekseen. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Kohdennetumpaan hierontaan tai helpommin mukaan otettavaksi vaihtoehdoksi suosittelemme lyhyempää M-ROLL 35 foam rolleriamme.

Voit valita M-ROLL 85 foam rollerin koivupäätyjen kahdesta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen

Rullan vaahto-osa on grafiitinharmaa molemmissa vaihtoehdoissa.

M-ROLL 85 foam rollerit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

M-ROLL 85 foam rollerilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Tuotetiedot

Mitat

Paino 2 kg (kilogramma)
Mitat 85 × 10 × 10 cm (senttimetri)
Leveys

85 cm

Syvyys

12 cm

Korkeus

12 cm

Materiaali

Polyeteenivaahto, koivuvaneri

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

5 reviews for Poistuva tuote: M-ROLL 85 foam roller

 1. Oscar

  Works as it should. The long roll is easy to use

 2. Sebastian

  Works well!

 3. Litton

  Ms
  The best roller I have used, the quality of the materials give it a firmness that make much effective than foam rollers. It is also not as bulky so easier to use/manoeuvre. I have both the half and full length rollers now. They look attractive and are made with good design in mind, so I can leave them in view happily, which I would not do with a foam roller! A fabulous product, backed up with excellent customer care.

 4. Henry

  Very Good!
  Very good at loosening tight muscles because it is so hard. In active use. Wide roll really good for older grandpa. High-quality, polished product.

 5. Isabella

  The roller adapts well, no changes in shape and looks great in our living room.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.