Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

NUPPU keinuhevonen

NUPPU keinuhevonen

249,00 

Tuotekuvaus

NUPPU on aivan uudenlainen keinuhevonen. Sen leikittelevä ja pehmeän abstrakti muotokieli mahdollistaa tuotteen käyttämisen myös toisin päin, jolloin sitä voi käyttää muihinkin tarkoituksiin. Kun NUPPU käännetään ympäri, se muuntautuu keinuhevosesta pienten lasten pöydäksi ja penkiksi, tai suloiseksi yöpöydäksi.

Keinuhevosena NUPPU kasvattaa erityisesti lasten itseluottamusta ja rohkeutta, sekä kehittää kehon hallintaa keinumisliikkeen tuottamisen ja nopeuden säätelyn kautta. Ajan ja toistojen myötä lapsi oppii hallitsemaan edestakaisen keinumisliikkeen kehollaan, ja pystyy omia rajojaan kokeilemalla tutkimaan, kuinka kovat vauhdit uskaltautuu ottamaan. Kun on aika siirtyä rauhallisempien leikkien pariin, keinuhevosen saa käännettyä helposti ympäri pieneksi työpisteeksi, joka on oivallinen erilaisten tarkkaavaisuutta vaativien aktiviteettien tekemiseen, kuten muovailuvahan muovailuun, palapelien kokoamiseen tai kirjojen tutkimiseen. Tilankäytön ja tuotteen pitkäikäisyyden maksimoimiseksi tuotteen toinen puoli on suunniteltu siten, että se toimii työpisteen lisäksi myös käytännöllisenä lasten yöpöytänä.

NUPPU keinuhevonen on suunniteltu Suomessa ja valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista EU:n alueella.

Löydät tarkat ohjeet keinuhevosen kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino 8 kg (kilogramma)
Mitat 78 × 58 × 6 cm (senttimetri)
Paino

6,9 kg

Leveys

75 cm

Syvyys

50,8 cm

Korkeus

40 cm

Painoraja

25 kg

Materiaali

Koivuvaneri

Ikäsuositus

1-3-vuotiaat

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.