Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

POLKU tasapainorata S

(4 tuotearviota)

POLKU tasapainorata S

(4 tuotearviota)

99,00 

Tuotekuvaus

POLKU tasapainorata on hauska ja luova kehonhallinnan harjoittamiseen kehitetty rata lapsille. Se on suunniteltu rohkaisemaan lasten luovuutta samalla kun se tukee motoristen taitojen, tasapainon ja koordinaation kehitystä. Useiden erimuotoisten puomiensa ansiosta se tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia hauskojen ja haastavien ratojen rakentamiseen. Tasapainoradan avulla lapsi voi paitsi oppia hallitsemaan kehoaan muun muassa erilaisten korkeus- ja suuntamuutosten kautta, myös kehittää omaa mielikuvitustaan suunnitellessaan ja tutkiessaan erilaisia ratavaihtoehtoja. Puomeista voi rakentaa vaikka jäätelön, auton, karhun tai sitruunan muotoisia ratoja – vain mielikuvitus on rajana!

Sen lisäksi että POLKU tasapainorata on oivallinen tuote motoristen taitojen ja luovuuden kehittämiseen, se on myös mahtava työkalu sosiaalisten taitojen ja yhdessä toimimisen harjoitteluun kun ratoja rakennetaan ystävien kanssa. Erimuotoiset puomit takaavat sen, että tuote tarjoaa hauskoja aktiviteetteja lapsille tuntikausiksi – lattia on laavaa ja ystävien kanssa kisailu sekä sääntöjen keksiminen tietynlaisten puomien ylittämiseen ovat vain muutamia niistä leikeistä, joita lapset rakastavat tasapainoradan kanssa leikkiä!

POLKU tasapainorataa on saatavilla kolmena eri kokoisena settinä – S, M ja L. Kaikki setit koostuvat erilaisista puomeista ja välikappaleista. Puomeja on yhteensä neljää erilaista: pitkä suora, lyhyt suora, pitkä kiemurteleva ja kaareva. Välikappaleita on kahta erilaista ja niitä voi pinota päällekkäin korkeampien ratojen tekemiseksi.

POLKU S on täydellinen vaihtoehto pienille lapsille, jotka ovat jo oppineet kävelemään ja ovat valmiita alkamaan kehittämään omia tasapaino- ja koordinaatiokykyjään. Suosittelemme aloittamaan tasapainoharjoittelut tutustumalla rataan ensin asettamalla puomit lattialle ilman välikappaleita.

Kun lapsella on jo jonkin verran kokemusta kehonhallinnasta ja puomeilla kävelystä, POLKU M on loistava valinta haastetason nostamiseen ja ensimmäisten ratojen rakentamiseen. M voidaan myös lisätä helposti täydentämään olemassa olevaa S-settiä, kun lapsi on valmis siirtymään seuraavalle tasolle. Näin erilaisten variaatioiden määrä lisääntyy ja taas on uusia reittejä tutkittavana.

Kokeneemmille tasapainoilijoille ja pelottomille ratojen suunnittelijoille meillä on POLKU L, jossa on yhteensä kahdeksan puomia ja kymmenen välikappaletta mitä mielikuvituksellisimpien kokonaisuuksien rakentamiseen. L on paras valinta etenkin silloin, kun useampi lapsi haluaa leikkiä tasapainoradalla samaan aikaan, tai jos haluat tarjota lapsellesi enemmän vaihtoehtoja erilaisten kokonaisuuksien rakentamiseen.

Muista että voit myös aina ostaa verkkokaupastamme ekstra puomeja tai välikappaleita olemassa olevan settisi täydentämiseen, tai rakentaaksesi kokonaan oman uniikin kokonaisuutesi!

Tarkat ohjeet tasapainoradan turvalliseen käyttöön löydät tuotemanuaalista. Avaa se tästä!

Tuotetiedot

Mitat

Setin koko

2 puomia, 3 välikappaletta

Puomien koot

Kaikki puomit ovat erikokoisia, yksittäisten puomien mitat näet tuotekuvista.

Painoraja

60 kg

Materiaali

POLKU tasapainorata on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa vastuullisesti tuotetusta koivuvanerista.

Ikäsuositus

+12 kk

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

4 reviews for POLKU tasapainorata S

 1. heathervknox

  love the squiggles! and great quality of work.

 2. Elsa

  My kid loves these beams. She does not get bored with building and testing new tracks.

 3. Mel

  My kids are loving to balance on top of the beams, even my oldest children. She is 9 years old!

 4. Michelle

  Loving how stable these beams are, even when stepping on the side of the beam.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.