Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

SNÖBLOCK treenipöytä **2-laatuinen

SNÖBLOCK treenipöytä **2-laatuinen

199,00 

Tuotekuvaus

Tämä on 2-laatuinen tuote, koska tuote ei täysin täytä FitWoodin tiukkoja laatuvaatimuksia. Tämän tuotteen osalta 2-laatu voi tarkoittaa jotakin seuraavista:

Tuotteessa on pieniä naarmuja
Tuotteen pintakäsittelyssä on kosmeettisia vikoja

Muotoilultaan tyylipuhdasta skandinaavista designia edustava FitWood SNÖBLOCK Treenipöytä on ihastuttanut monia. Sen muotokieli on hillitty, mutta sisältää kuitenkin sopivasti särmää. Sirous ja massiivisuus yhdistyvät mielenkiintoisella tavalla.

Hillityn ulkomuodon alla piilee uskomattoman monipuolinen koko kehon kuntokeskus. SNÖBLOCKin avulla voit harjoittaa koko kehon lihaksia omassa olohuoneessasi liikkeillä, jotka todella toimivat. SNÖBLOCK on suunniteltu yhteistyössä jääkiekkoilija Aleksander Barkovin kanssa ja pöydän toiminnallisuudet ovat suoraan huippu-urheilijan treeniohjelmasta.

  • Tasohypyt
  • Askelkyykyt, porrasnousut ja jalan nostot
  • Penkkipunnerrus käsipainoilla, vipunostot
  • Käsipaino- ja kahvakuulakyykyt
  • Ojentajapunnerrukset
  • Dipit, eritasopunnerrukset
  • HIIT ja circuit training

SNÖBLOCKin korkeus on täysin säädettävissä 5 cm välein. Sen modulaariset puulohkot liitetään yhteen erikoismuotoilluin joustavin puutapein. Pöytälevyä (paino n. 12 kg) ja puulohkoja (paino n. 3,3 kg) voi käyttää jopa treenivastuksena ja lisäpainoina esimerkiksi kulmasouduissa, pystypunnerruksissa, olkapäiden kiertoliikkeissä ja jalkakyykyissä.

Enimmäiskäyttäjäpaino: ei rajoitusta.

Aloita tehokkaat kotitreenit ja tilaa tyylikäs sekä monikäyttöinen treenipöytä heti!

Tuotetiedot

Mitat

Paino 60 kg (kilogramma)
Mitat 88 × 44 × 40 cm (senttimetri)
Snöblock vaihtoehdot

Lakattu Koivu – Puuhun upotettu – Ei päällyslevyä, Lakattu Koivu – Harjattu teräs – Ei päällyslevyä, Lakattu Koivu – Harjattu teräs – Lasi, Lakattu Koivu – Puuhun upotettu – Lasi, Mustaksi maalattu – Harjattu teräs – Ei päällyslevyä, Mustaksi maalattu – Harjattu teräs – Lasi, Mustaksi maalattu – Puuhun upotettu – Ei päällyslevyä, Mustaksi maalattu – Puuhun upotettu – Lasi, Valkoiseksi maalattu – Harjattu teräs – Ei päällyslevyä, Valkoiseksi maalattu – Harjattu teräs – Lasi, Valkoiseksi maalattu – Puuhun upotettu – Ei päällyslevyä, Valkoiseksi maalattu – Puuhun upotettu – Lasi

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.