Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

TUOHI liukuramppi

(2 tuotearviota)

TUOHI liukuramppi

(2 tuotearviota)

149,00 

Tuotekuvaus

TUOHI liukuramppi on hauska ja monikäyttöinen tuote, joka sopii yhdistettäväksi niin LUOTO kiipeilykaaren kuin valikoimastamme löytyvien lasten ja aikuisten puolapuidenkin kanssa. Liukurampissa on kaksi puolta, joista toinen on tarkoitettu liukumiseen ja toinen kiipeämiseen. Tämän ansiosta liukuramppi vie leikit kertaheitolla uudelle tasolle, kun tutut kiipeilykaari tai puolapuut saavat aivan uusia ulottuvuuksia. TUOHI on helppo ottaa käyttöön sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Liuku- ja kiipeilyrampin kulmaa saa muutettua käden käänteessä asettamalla sen tukeutumaan haluamalleen puolalle.

Liukuramppi on suunniteltu edistämään lapsen koordinaation ja motoristen taitojen kehitystä kannustaen lasta samalla vapaaseen ja luovaan leikkiin. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen liukuramppi voi muuntautua – tikapuita pitkin pikku tipuset voivat rientää päivän seikkailuihinsa tai rallikuskit voivat kisailla siitä, kenen auto ajaa mäen nopeimmin alas. Yhdessä leikkiessä myös lapsen sosiaaliset taidot karttuvat ja voimme taata, että tylsiä hetkiä ei monikäyttöisen liukurampin kanssa varmasti tule.

TUOHI liukuramppi on valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista ja sitä on saatavilla koivunvärisenä ja valkoiseksi maalattuna.

Tuotetiedot

Mitat

Leveys

120 cm

Syvyys

40 cm

Korkeus

5,8 cm

Painoraja

60 kg

Materiaali

Koivuvaneri

Ikäsuositus

0-9 vuotta

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

2 reviews for TUOHI liukuramppi

  1. redlux

    Incredible quality and craftsmanship. Arrives quickly and well packaged. This is the second item we have gotten and won’t be the last. Well worth it.

  2. fedrigo

    We are loving our slide! It is very high quality with just the right weight to it. We’re using it with our arch and on its own (very stable on the couch). I am certain our 16-month-old will be loving it for years to come.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.