Valitse sivu

HJØRUND voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat

HJØRUND voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)

89,00 99,00 

Poista

Kuvaus

Aikuisten Voimistelurenkaat on valmistettu Suomessa suomalaisesta koivuvanerista. Voimistelurenkaat ovat yksi niistä kuntoiluvälineistä, jotka jokaisesta kodista kuuluu löytyä. Voimistelurenkaat ovat käteviä muun muassa roikkumiseen, temppuiluun, monipuolisiin kehonpainoharjoitteisiin. Voimistelurenkailla harjoitat tehokkaasti voimaa ja koordinaatiota niin yksinkertaisilla kuin erittäin vaativillakin liikkeillä! Virallisetkin renkaat tehdään aina puusta, koska puulla on paras tuntuma!

Puiset FitWood Aikuisten voimistelurenkaat ovat mitoiltaan virallisten standardien mukaiset:
– Renkaiden ulkohalkaisija 236 mm
– Renkaiden läpimitta n. 18 cm
– Renkaiden paksuus 28 mm

Voimistelurenkaat saat pinnoittamattomana eli puuvalmiina, valkoiseksi kuultomaalattuna tai valkoiseksi peittomaalattuna. Peittomaalatussakin olemme jättäneet hieman puun syitä näkyviin, jotta vaikutelma ja tuntuma olisi luonnollinen ja aito kolkon muovisen sijaan. Valitse käyttöösi sopivin pintakäsittely ”Lisää ostoskoriin” -painikkeen viereisestä valikosta.

Voimistelurenkaiden mukana toimitetaan tyylikkäät ja kestävät hihnat, joilla renkaat ripustetaan esimerkiksi kattoon, oksalle tai leuanvetotelineeseen. Hihnojen pituus on 5 metria eli pituus on säädettävissä jopa 2,5 metriin saakka. Hihnojen paksuus on 25 mm ja ne kestävät 150 kg painon. Suositeltava asennusleveys on noin 50 cm. Valitse hihnojen väriksi musta tai valkoinen.

Aloita riemukas liikunta kauniilla voimistelurenkailla! 

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino 1 kg
Renkaiden paksuus

28 mm

Renkaiden ulkohalkaisija

236 mm

Renkaiden läpimitta

180 mm

Hihnojen mitat

500 x 2.5 cm

Maksimi käyttäjäpaino

150 kg

Arviot

3 reviews for HJØRUND voimistelurenkaat

 1. Johanna

  Tyttö sai joululahjaksi kauan halutut voimistelurenkaat ja ovat olleet jo nyt kovassa käytössä. Pitkään mietin lasten renkaiden ja aikuisten renkaiden välillä ja päädyttiin aikuisten kokoon ja loistava valinta. Isommat renkaat mahdollistavat koko perheen käytön. Renkaat todella tyylikkäät ja sopii sisustajankin kotiin.

 2. Katja

  Tyylikkäät ja laadukkaat!

 3. Tommi

  Iloa ja kuntoa koko perheelle!
  Renkaiden laatu ja viimeistely on huippuluokkaa, toimitus oli nopea, ja asennus oli helppo kun oikeanlaiset koukut pystyi ostamaan samalla. Pohdimme pitkään näiden täysikokoisten ja lasten renkaiden välillä, mutta päädyimme näihin vaikka perheessä on kaksi nelivuotiasta. Renkaat eivät ole heillekään liian isot, ja niillä on leikitty joka ikinen päivä jo kuukauden ajan. Aivan käsittämätöntä, kuinka paljon riemua lapset saavat kahdesta katosta roikkuvasta renkaasta! Eli hieno sijoitus!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This