Valitse sivu

GALDHØP kiipeilykaari

(2 tuotearviota)
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
SANDHØP pehmuste
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
SANDHØP pehmuste
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari

GALDHØP kiipeilykaari

(2 tuotearviota)

Alkaen: 299,00 

Poista

Kuvaus

GALDHØP kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu. Se on suunniteltu tukemaan aktiivista leikkiä ja kehittämään monipuolisesti lasten kokonaisia motorisia taitoja, koordinaatiota, tasapainoa ja voimaa. Kiipeily täyttää lasten luonnollisen, sisäänrakennetun tarpeen oppia uusia asioita, ja kiipeämään oppiminen on mainio tapa saada lapset liikkumaan sekä rakentaa heidän itsevarmuuttaan.

Kuten mainittukin, GALDHØP kiipeilykaarella on myös monia muita käyttötapoja, kuin kiipeily. Kaarta voidaan käyttää myös kiikkuna, majana, lelukaarena, maalina, lasten pöytänä, lelusäilönä tai sivupöytänä!

Kun GALDHØP kiipeilykaari käännetään ylösalaisin, siitä tulee kiikku – täydellinen laiva pienille merirosvoille tai ihana päikkäripesä. Tähän käyttöön suosittelemme hankkimaan myös SANDHØP pehmusteen, joka tekee kaaren käytöstä kiikkuna turvallisempaa ja mukavampaa.

Alkuperäisessä kaari-asennossaan kiipeilykaari toimii myös majana, maalina tai lelukaarena. Peitä kaari viltillä ja sujauta sen alle pehmuste (kuten SANDHØP) tehdäksesi siitä majan tai ripusta kaaren puoliin pieniä virikkeitä tehdäksesi siitä vauvalle sopivan lelukaaren. Kaari-asennossa GALDHØP toimii myös täydellisenä maalina futikseen tai mihin tahansa muuhun hauskaan lajiin, jota lapset keksivätkään.

Kun kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on ylöspäin, kiipeilykaaresta tuleekin pöytä. Sijoittamalla sen seinää vasten saat siitä sivupöydän tai yhdistämällä sen pieneen jakkaraan saat siitä lapsille sopivan pöydän maalaamiseen, askarteluun tai leikkimiseen.

Jos taas kaari käännetään kyljelleen niin, että kaaren taustalevy on alaspäin, ja työnnetään seinää (tai toista GALDHØP kaarta) vasten, siitä tulee lelusäilö. Mainio isoille pehmoleluille tai tyynyille ja vilteille!

Kaari sopii 0–9 vuotiaille lapsille:
• 0–12 kuukauden ikäiset voivat käyttää sitä lelukaarena, kiikkuna tai tukena ryömimisen ja seisomaan nousemisen opettelussa
• 1–5 vuotiaat voivat käyttää sitä kiipeilykaarena, kiikkuna, majana, maalina jne.
• 6–9 vuotiaat voivat käyttää sitä pöytänä, kiikkuna, majana, maalina jne.

Sivupöytänä GALDHØP toimii minkä ikäisille lapsille ja aikuisille tahansa!

GALDHØP kiipeilykaaren runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista, ja puolat ovat kestävästi tuotettua haapaa. SANDHØP pehmuste on valmistettu 97 % kierrätetystä kankaasta (84 % kierrätettyä puuvillaa, 13 % kierrätettyä polyesteriä ja 3 % puuvillaa – Öko-tex standardi 100) ja se on täytetty 100 % kierrätetyllä EcoSuperSoft-täytteellä.

Sekä kiipeilykaaren että pehmusteen tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita GALDHØP kiipeilykaaren neljästä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• valkoinen – koivu
• musta petsattu

Huomioithan, että GALDHØP kiipeilykaaren koivu-väri on käsitelty läpikuultavalla vahalla, jotta koivun kaunis luonnollinen sävy tulee paremmin esille.

SANDHØP pehmuste on tällä hetkellä saatavilla hiekan värisenä.

GALDHØP kiipeilykaari on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. SANDHØP pehmuste on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Molemmat on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Huomioithan, että lievä jousto säästää kaaren liitoskohtia, kun kiipeilykaari on aktiivisessa käytössä. Käytä kiipeilykaarta Pienten lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

SANDHØP pehmusteen voi pestä 40°C hienopesu-ohjelmalla.

GALDHØP kiipeilykaarella on CE merkintä.

Löydät tarkat ohjeet kiipeilykaaren kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

GALDHØP kiipeilykaarella on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

SANDHØP pehmusteella on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä).

Lisätiedot

Mitat

Paino

10 kg

Leveys

100 cm

Syvyys

60 cm

Korkeus

54 cm

Painoraja

60 kg

Arviot

2 reviews for GALDHØP kiipeilykaari

  1. Otto

    Ihanan monikäyttöinen tuote ja kaunis muotoilu!

  2. Jenni

    Kiipeilykaari oli lapsemme mielestä todella kiva. Tuotteen monipuolisuus on hieno juttu ja eri toiminnallisuuksien ansiosta käyttöikä on varmasti pitkä. Kaari on myös kaunis ja sitä kelpaa kotona katsella.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest