Valitse sivu

GALDHØP kiipeilykaari

(10 tuotearviota)
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari
GALDHØP kiipeilykaari

GALDHØP kiipeilykaari

(10 tuotearviota)

299,00 

Poista

Tuotekuvaus

GALDHØP kiipeilykaari on monikäyttöinen lasten huonekalu, joka on suunniteltu tukemaan aktiivisia leikkejä sekä koordinaation, motoristen taitojen, tasapainon ja voiman monipuolista kehitystä. Sen eri käyttötarkoitukset tukevat lasten sisäsyntyistä tarvetta oppia uusia asioita, ja esimerkiksi juuri kiipeämisen opettelu on loistava tapa aktivoida lasta ja rakentaa hänen itseluottamustaan. Kiipeilyn lisäksi kaarta voi käyttää myös muun muassa kiikkuna, lelusäilönä, maalina tai pöytänä, ja lasten käsissä se muuntuu milloin laivaksi, kaupan kassaksi tai lelujen vankilaksi. Vain mielikuvitus on rajana!

Alkuperäisessä asennossaan kaari toimii kiipeilyn lisäksi myös majana, lelukaarena tai maalina. Peitä kaari vilteillä ja tyynyillä rakentaaksesi siitä majan, ripusta puoliin pieniä virikkeitä muuntaaksesi se vauvalle sopivaksi lelukaareksi, tai mikä olisikaan lasten mielestä hauskempaa kuin käyttää kaarta maalina futikseen tai mihin tahansa muuhun peliin!
Ylösalaisin käännettynä kaaresta tulee myös loistava kiikku – täydellinen laiva pienille merirosvoille tai päiväunipaikka leikkien lomassa väsyneille sankareille. Tähän käyttöön suosittelemme hankkimaan myös muhkean SANDHØP pehmusteen, joka tekee kaaren käytöstä kiikkuna turvallisempaa ja mukavampaa.

Kun kaari käännetään kyljelleen niin, että taustalevy on ylöspäin, saadaan siitä pöytä. Seinää vasten sijoittamalla se toimii sivupöytänä ja kun yhdistät siihen pienen jakkaran siitä tulee lapsille sopiva pöytä maalaamiseen, askarteluun tai leikkimiseen. Jos taas kaari laitetaan seinää vasten kyljellään levy alaspäin käännettynä se toimii lelusäilönä.
Mainio isoille pehmoleluille tai tyynyille ja vilteille!

Kaari sopii 0–9 vuotiaille lapsille:
• 0–12 kuukauden ikäiset voivat käyttää sitä lelukaarena, kiikkuna tai tukena ryömimisen ja seisomaan nousemisen opettelussa.
• 1–5 vuotiaat voivat käyttää sitä kiipeilykaarena, kiikkuna, majana, maalina jne.
• 6–9 vuotiaat voivat käyttää sitä pöytänä, kiikkuna, majana, maalina jne.

+ Sivupöytänä GALDHØP palvelee kaiken ikäisiä lapsia ja aikuisia.

GALDHØP kiipeilykaari on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa kestävästi tuotetusta
koivuvanerista ja haavasta. Tuotteella on CE merkintä ja kahden vuoden takuu.

Löydät tarkat ohjeet kiipeilykaaren kokoamiseen sekä turvalliseen käyttöön
tuotemanuaalista. Lataa se tästä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino

10 kg

Leveys

100 cm

Syvyys

60 cm

Korkeus

54 cm

Painoraja

60 kg

Materiaali

Kiipeilykaari: koivuvaneri, haapa

Pehmuste: 97 % kierrätetty kangas (84 % kierrätettyä puuvillaa, 13 % kierrätettyä polyesteriä ja 3 % puuvillaa – Öko-tex standardi 100)
100 % kierrätetty EcoSuperSoft-täyte

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

10 reviews for GALDHØP kiipeilykaari

 1. Jan Gumpler

  Kiipeilykaari on valmistettu virheettömästi, erittäin laadukasta ja tarkkaa puuntyöstöä ,tuote selkeästi tehty pitkäaikaiseen käyttöön. Monikäyttöinen ja hinta/laatusuhteeltaan erinomainen tuote.

 2. Miia

  Me ollaan aivan ihastuksissa tähän kiipeilykaareen. Erityisesti meitä ihastuttaa tämän kaaren monikäyttöisyys ja miten kivasti se istuu meidän muuhun sisustukseen. Arvostan monikäyttöisyyttä ja sitä, miten se aktivoi lasta luovaan leikkiin. Aivan mahtava uutuus.

 3. Täydellinen kaluste lapsiperheelle!

  Aktivoi monella eri tapaa lapsia ja helppo kääntää pöydäksi tai lelusäilöksi. Lisäksi hauskan näköinen.

 4. Otto

  Ihanan monikäyttöinen tuote ja kaunis muotoilu!

 5. Jenni

  Kiipeilykaari oli lapsemme mielestä todella kiva. Tuotteen monipuolisuus on hieno juttu ja eri toiminnallisuuksien ansiosta käyttöikä on varmasti pitkä. Kaari on myös kaunis ja sitä kelpaa kotona katsella.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest