Valitse sivu

HJØRUND MINI voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)
HJØRUND MINI voimistelurenkaat
HJØRUND MINI voimistelurenkaat
HJØRUND MINI voimistelurenkaat
HJØRUND MINI voimistelurenkaat
HJØRUND MINI voimistelurenkaat

HJØRUND MINI voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)

79,00 89,00 

Poista

Kuvaus

HJØRUND MINI voimistelurenkaat ovat lasten kokoinen versio HJØRUND voimistelurenkaistamme. Renkaiden sisähalkaisija on pienempi, jotta sinun ei tarvitse olla huolissasi pienten päiden jumiutumisesta renkaisiin! Muutoin pienemmät voimistelurenkaat ovat ihan yhtä kestävät kuin tavallisen kokoiset renkaatkin, joten ne ovat turvalliset koko perheen käyttöön.

Voimistelurenkaat mahdollistavat hauskan ja dynaamisen tavan liikkua, ja siksi ne ovatkin lasten suosikkeja. Voimistelurenkailla leikkiminen vahvistaa lasten voimaa, tasapainoa ja koordinaatiota hauskanpidon lomassa. Voimistelurenkaita voi käyttää keinumiseen, pyörimiseen, roikkumiseen tai esimerkiksi linnunpesäharjoitukseen.

HJØRUND MINI voimistelurenkaat on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Puinen pinta mahdollistaa mukavimman ja tukevimman otteen. Voimistelurenkaiden mukana tulee myös kestävät FitWood-hihnat, joilla voimistelurenkaat voi kiinnittää kattoon tai esimerkiksi meidän UPPLYFT MINI puolapuihin. Suositeltu asennusleveys voimistelurenkaille on noin 50 senttimetriä.

HJØRUND voimistelurenkaiden mitat noudattavat suurimmilta osin voimistelurenkaiden virallisia standardeja. Renkaiden sisähalkaisijaa on säädetty, jotta renkaat ovat turvalliset myös pienille lapsille. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita HJØRUND MINI voimistelurenkaiden viidestä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen vahattu
• valkoinen
• harmaa
• musta

Hihnat on saatavilla kahdessa eri värivaihtoehdossa:
• valkoinen beigellä FitWood logolla
• musta valkoisella FitWood logolla

HJØRUND MINI voimistelurenkaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Varmistathan, että voimistelurenkaat on asennettu kunnolla ja hihnat ovat kunnolla kiinni ennen jokaista käyttöä. Tarkista hihnat säännöllisesti. Pienten lasten tulisi käyttää voimistelurenkaita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet voimistelurenkaiden asentamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

Lisätiedot

Mitat

Paino 0.7 kg
Renkaiden paksuus

28 mm

Renkaiden ulkohalkaisija

195 mm

Renkaiden läpimitta

140 mm

Hihnojen mitat

500 x 2.5 cm

Maksimi käyttäjäpaino

150 kg

Arviot

3 reviews for HJØRUND MINI voimistelurenkaat

 1. Nina

  Tykättiin!

 2. Laura

  Ihan hyvät

 3. Jari

  Huippuhankinta!
  Kyllä meillä riemu repesi kun päästiin renkaisiin roikkumaan ja temppuilemaan! Valtavasti iloa ja motoriikkaa kehittävää tekemistä. Isän näkökulmasta todella laadukkaat renkaat ja erityisesti remmit, joiden lukitukset todella pitävät. Äidin näkökulmasta tyylikkään näköiset (valkoiset renkaat, mustat remmit) jotka sopivat sisustukseen. Suosittelen!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest