Valitse sivu

HJØRUND voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat
HJØRUND voimistelurenkaat

HJØRUND voimistelurenkaat

(3 tuotearviota)

89,00 99,00 

Poista

Kuvaus

HJØRUND voimistelurenkaat tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia voiman ja koordinaation kehittämiseen. Epävakautensa ansiosta voimistelurenkaat ovat myös loistava väline liikkuvuuden sekä tasapainon parantamiseen.

Voimistelurenkaat ovat loistava kuntoiluväline esimerkiksi kehonpainosoutuun, palomiespunnerruksiin ja erilaisiin vatsalihastreeneihin. Niitä voi käyttää myös haasteen lisäämiseksi perinteisiin kehonpainotreeneihin, kuten lankkuihin ja askelkyykkyihin, tai avustuksena haastavimmissa liikkeissä, kuten pistoolikyykyssä.

Voimistelurenkaat mahdollistavat hauskan ja dynaamisen tavan liikkua, ja siksi ne ovatkin lasten suosikkeja. Voimistelurenkailla leikkiminen vahvistaa lasten voimaa ja koordinaatiota hauskanpidon lomassa.

Tarjoamme myös lasten kokoiset voimistelurenkaat (HJØRUND MINI) minikäyttäjillemme, jotta he voivat leikkiä voimistelurenkailla turvallisesti. Pienemmästä koostaan huolimatta niissä on sama painoraja kuin tavallisen kokoisissa renkaissakin, joten ne ovat turvalliset koko perheen käyttöön.

HJØRUND voimistelurenkaat on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Puinen pinta mahdollistaa mukavimman ja tukevimman otteen. Voimistelurenkaiden mukana tulee myös kestävät FitWood-hihnat, joilla voimistelurenkaat voi kiinnittää kattoon tai esimerkiksi meidän TROLLSTIGEN puolapuihin. Suositeltu asennusleveys voimistelurenkaille on noin 50 senttimetriä.

HJØRUND voimistelurenkaiden mitat noudattavat voimistelurenkaiden virallisia standardeja. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita HJØRUND voimistelurenkaiden viidestä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen vahattu
• valkoinen
• harmaa
• musta

Hihnat on saatavilla kahdessa eri värivaihtoehdossa:
• valkoinen beigellä FitWood logolla
• musta valkoisella FitWood logolla

HJØRUND voimistelurenkaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Varmistathan, että voimistelurenkaat on asennettu kunnolla ja hihnat ovat kunnolla kiinni ennen jokaista käyttöä. Tarkista hihnat säännöllisesti. Pienten lasten tulisi käyttää voimistelurenkaita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet voimistelurenkaiden asentamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

HJØRUND voimistelurenkailla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Paino 1 kg
Renkaiden paksuus

28 mm

Renkaiden ulkohalkaisija

236 mm

Renkaiden läpimitta

180 mm

Hihnojen mitat

500 x 2.5 cm

Maksimi käyttäjäpaino

150 kg

Arviot

3 reviews for HJØRUND voimistelurenkaat

 1. Johanna

  Tyttö sai joululahjaksi kauan halutut voimistelurenkaat ja ovat olleet jo nyt kovassa käytössä. Pitkään mietin lasten renkaiden ja aikuisten renkaiden välillä ja päädyttiin aikuisten kokoon ja loistava valinta. Isommat renkaat mahdollistavat koko perheen käytön. Renkaat todella tyylikkäät ja sopii sisustajankin kotiin.

 2. Katja

  Tyylikkäät ja laadukkaat!

 3. Tommi

  Iloa ja kuntoa koko perheelle!
  Renkaiden laatu ja viimeistely on huippuluokkaa, toimitus oli nopea, ja asennus oli helppo kun oikeanlaiset koukut pystyi ostamaan samalla. Pohdimme pitkään näiden täysikokoisten ja lasten renkaiden välillä, mutta päädyimme näihin vaikka perheessä on kaksi nelivuotiasta. Renkaat eivät ole heillekään liian isot, ja niillä on leikitty joka ikinen päivä jo kuukauden ajan. Aivan käsittämätöntä, kuinka paljon riemua lapset saavat kahdesta katosta roikkuvasta renkaasta! Eli hieno sijoitus!

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest