Valitse sivu

Kattokannatin 50 cm

Kattokannatin 50 cm
ceiling bracket
Kattokannatin 50 cm

Kattokannatin 50 cm

29,90 

Tuotekuvaus

FitWood kattokannatin on suunniteltu käytettäväksi yhdessä HJØRUND tai HJØRUND MINI voimistelurenkaiden kanssa tai kiinnittämään keinu, kiipeilyköydet tai esimerkiksi ilmajoogasilkki kattoon.

Kannatin on tehty teräksestä ja se on maalattu valkoiseksi. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Kattokannattimen mukana ei toimiteta pultteja, sillä sinun tulee valita ne oman kattomateriaalisi mukaan. Suosittelemme pulttien käyttöä ruuvien sijaan kannattimen kiinnittämiseen. Kannatin tulee kiinnittää katon kantavaan rakenteeseen. FitWood suosittelee aina palkkaamaan paikallisen ammattilaisen asentamaan kattokannattimen, jotta oikea ja turvallinen kiinnitys on taattu.

Tarkista kaikki kiinnityskohdat ennen jokaista käyttökertaa. FitWood ei kanna vastuuta mahdollisista onnettomuuksista tai vahingoista, jotka johtuvat väärin asennetusta kannattimesta.

Kattokannattimella on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Tuotetiedot

Mitat

Leveys

5 cm

Pituus

64.8 cm

Koukkujen etäisyys toisistaan

50 cm

Koukun sisäväli

2.60 cm

Pulttireikien leveys

10 mm

Materiaali

Teräs

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kattokannatin 50 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest