Valitse sivu

M-ROLL 35 hierontarulla **2 laatuinen**

M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
Ale!

M-ROLL 35 hierontarulla **2 laatuinen**

29,50 

Värivaihtoehdot
Poista

Kuvaus

M-ROLL 35 on skandinaavisen luonnon inspiroimana kehitetty ja valmistettu hierontarulla omatoimiseen hierontaan. Hierontarulla on hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi tyylikäs muotoilultaan eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin käytön jälkeen.

Kyseessä on 2-laadun tuote, koska tuote ei täysin täytä FitWoodin tiukkoja laatuvaatimuksia. Tämän tuotteen kohdalla 2-laatu voi tarkoittaa jotain seuraavista:

  • Tuotteessa on pieniä naarmuja
  • Tuotteen pintakäsittelyssä on kosmeettisia virheitä

Hierontarulla on valmistettu napakoista ja kokoon painumattomista grafiitinharmaista polyteenisolumuovikiekoista, jotka antavat rullalle kestävän ja kovaan käyttöön soveltuvan rakenteen. 35 cm pitkä hierontarulla mahtuu pienenä ja kohtalaisen kevyenä mukaan myös treenikassiin.

M-ROLL:n sisällä on puinen tanko, jonka ympärille ladotut solumuovikiekot kiristyvät toisiinsa puisilla päädyillä. Suosituimpiin kotimaisiin pilates-rulliin verrattuna M-ROLL on valmistettu triplasti tiheämmästä solumuovista. Toisin sanoen tilavuudeltaan sama määrä M-ROLL materiaalia painaa ja kustantaa kolminkertaisesti tavallisen kotimaisen pehmeämmän pilates-rullan raaka-aineeseen verrattuna. Materiaali joustaa toki hieman eli esimerkiksi hierontarullaa puristettaessa sormenpää uppoaa muutaman millimetrin. Tuotekehitys on tehty käyttäjien palautteen pohjalta sekä ulkonäön että joustavuuden puolesta. Rakenne on erittäin jämäkkä ja kestävä, mitä tottuneet käyttäjät yleensä arvostavat.

Pinnoite:
Hierontarullan päät on suljettu kiinni koivuvanerista valmistetuilla kiekoilla. Tuotteen tunnistaa vanerikiekon keskellä olevasta alumiinitaustalla olevasta logosta.

Valitse mieluisin vanerin väri ja pintakäsittely valikosta.

M-ROLL 35 – Hierontarulla on valmistettu ja suunniteltu kokonaan Suomessa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 35 × 12 × 12 cm

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-ROLL 35 hierontarulla **2 laatuinen**”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This