Valitse sivu

M-ROLL 35 hierontarulla

(3 tuotearviota)
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla
M-ROLL 35 hierontarulla

M-ROLL 35 hierontarulla

(3 tuotearviota)

59,00 

Poista

Kuvaus

M-ROLL 35 on skandinaavisen luonnon inspiroimana kehitetty ja valmistettu hierontarulla omatoimiseen hierontaan. Hierontarulla on hyvien käyttöominaisuuksien lisäksi tyylikäs muotoilultaan eikä sitä tarvitse piilottaa kaappiin käytön jälkeen.

Hierontarulla on valmistettu napakoista ja kokoon painumattomista grafiitinharmaista polyteenisolumuovikiekoista, jotka antavat rullalle kestävän ja kovaan käyttöön soveltuvan rakenteen. 35 cm pitkä hierontarulla mahtuu pienenä ja kohtalaisen kevyenä mukaan myös treenikassiin.

M-ROLL:n sisällä on puinen tanko, jonka ympärille ladotut solumuovikiekot kiristyvät toisiinsa puisilla päädyillä. Suosituimpiin kotimaisiin pilates-rulliin verrattuna M-ROLL on valmistettu triplasti tiheämmästä solumuovista. Toisin sanoen tilavuudeltaan sama määrä M-ROLL materiaalia painaa ja kustantaa kolminkertaisesti tavallisen kotimaisen pehmeämmän pilates-rullan raaka-aineeseen verrattuna. Materiaali joustaa toki hieman eli esimerkiksi hierontarullaa puristettaessa sormenpää uppoaa muutaman millimetrin. Tuotekehitys on tehty käyttäjien palautteen pohjalta sekä ulkonäön että joustavuuden puolesta. Rakenne on erittäin jämäkkä ja kestävä, mitä tottuneet käyttäjät yleensä arvostavat.

Pinnoite:
Hierontarullan päät on suljettu kiinni koivuvanerista valmistetuilla kiekoilla. Tuotteen tunnistaa vanerikiekon keskellä olevasta alumiinitaustalla olevasta logosta.

Valitse mieluisin vanerin väri ja pintakäsittely valikosta.

M-ROLL 35 – Hierontarulla on valmistettu ja suunniteltu kokonaan Suomessa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino 0.5 kg
Mitat 35 × 12 × 12 cm

Arviot

3 reviews for M-ROLL 35 hierontarulla

 1. Kati

  Ei mitään vikaa
  Tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta kuvassa paremman näköinen. Ei hintansa arvoinen. Halusin tukea suomalaista tuotantoa.

 2. Maria

  Tämä on aivan pelastus. Kun saa omalla painollaan selkähieronnan niin kyllä kelpaa. Siis todella lämpimät suositteluni. Olisin antanut 4,5/5 vähän kalliin hinnan takia, mutta pystyi antamaan vain kokonaisia joten pyöristyi vitoseen.

 3. Kati

  Ihan hyvä.
  Toiminut meillä käytössä hyvin. Suomalaisuuden takia ostettiin. Kova.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This