Valitse sivu

M-ROLL 85 foam roller **2-laatuinen**

Ale!
FitWood M-ROLL massage roller

M-ROLL 85 foam roller **2-laatuinen**

44,50 

Poista

Tuotekuvaus

Kyseessä on 2-laadun tuote, koska tuote ei täysin täytä FitWoodin tiukkoja laatuvaatimuksia. Tämän tuotteen kohdalla 2-laatu voi tarkoittaa jotain seuraavista:

  • Tuotteessa on pieniä naarmuja
  • Tuotteen pintakäsittelyssä on kosmeettisia virheitä

M-ROLL 85 foam roller on rulla kehonhuoltoon, hierontaan ja pilatekseen. Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenin jälkeen. M-ROLL 85 foam rollerin pituus tekee siitä myös optimaalisen pilatekseen ja moniin muihin treeneihin.

Rullailulla on monia terveydellisiä hyötyjä. Se voi helpottaa lihassärkyjä ja treenin jälkeisiä lihaskipuja, parantaa liikkuvuutta, auttaa vammojen ehkäisyssä, lievittää selkäkipuja, ja auttaa sinua rentoutumaan.

M-ROLL 85 foam roller on tehty napakasta, muotonsa säilyttävästä polyeteenivaahtokiekoista, jotka tekevät rullasta sopivan pitkäkestoiseen ja vaativaan käyttöön. Foam rollerin päädyt on suljettu kestävästi tuotetuilla koivuvanerikiekoilla. Sileäpintainen rulla on mainio valinta uusille rullailijoille. Tasainen tekstuuri ei ole liian voimakas aloittelijoille, ja silti se on tehokas myös jo pidempään rullailleille.

Rulla on 85 cm pitkä ja melko kevyt, joten sitä on helppo käsitellä. Pidempi rulla on mainio rentouttaviin kokovartaloa avaaviin rullauksiin tai pilatekseen. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Kohdennetumpaan hierontaan tai helpommin mukaan otettavaksi vaihtoehdoksi suosittelemme lyhyempää M-ROLL 35 foam rolleriamme.

M-ROLL 85 foam rollerit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino

1.2 kg

Leveys

85 cm

Syvyys

12 cm

Korkeus

12 cm

Materiaali

Polyeteenivaahto, koivuvaneri

Takuu

Takuu ei ole voimassa 2-laatuisten tuotteiden kohdalla.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-ROLL 85 foam roller **2-laatuinen**”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest