Valitse sivu

M-ROLL 85 foam roller

(3 tuotearviota)
M-ROLL 85 foam roller

M-ROLL 85 foam roller

(3 tuotearviota)

89,00 

Poista

Kuvaus

M-ROLL 85 foam roller on rulla kehonhuoltoon, hierontaan ja Pilatekseen. Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenin jälkeen. M-ROLL 85 foam rollerin pituus tekee siitä myös optimaalisen Pilatekseen ja moniin muihin treeneihin.

Rullailulla on monia terveydellisiä hyötyjä. Se voi helpottaa lihassärkyjä ja treenin jälkeisiä lihaskipuja, parantaa liikkuvuutta, auttaa vammojen ehkäisyssä, lievittää selkäkipuja, ja auttaa sinua rentoutumaan.

M-ROLL 85 foam roller on tehty napakasta, muotonsa säilyttävästä polyteenivaahtokiekoista, jotka tekevät rullasta sopivan pitkäkestoiseen ja vaativaan käyttöön. Foam rollerin päädyt on suljettu kestävästi tuotetuilla koivuvanerikiekoilla. Sileäpintainen rulla on mainio valinta uusille rullailijoille. Tasainen tekstuuri ei ole liian voimakas aloittelijoille, ja silti se on tehokas myös jo pidempään rullailleille.

Rulla on 85 cm pitkä ja melko kevyt, joten sitä on helppo käsitellä. Pidempi rulla on mainio rentouttaviin kokovartaloa avaaviin rullauksiin tai Pilatekseen. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Kohdennetumpaan hierontaan tai helpommin mukaan otettavaksi vaihtoehdoksi suosittelemme lyhyempää M-ROLL 35 foam rolleriamme.

Voit valita M-ROLL 85 foam rollerin koivupäätyjen kahdesta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen

Rullan vaahto-osa on grafiitinharmaa molemmissa vaihtoehdoissa.

M-ROLL 85 foam rollerit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

M-ROLL 85 foam rollerilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Paino

1.2 kg

Leveys

85 cm

Syvyys

12 cm

Korkeus

12 cm

Arviot

3 reviews for M-ROLL 85 foam roller

 1. Minna

  Hyvä!
  Selkärulla on tasainen, kova ja näyttää hyvältä olohuoneessa.

 2. Veera

  Tehokas!
  Tämän rakenne on jämäkkä ja tuntuu tosi tehokkaalta käytössä. Kiva pitää esillä olohuoneessa, ei tarvitse piilottaa kaappeihin! 🙂

 3. Henri

  Hyvä kun on kova!
  Lihaskalvojen avauksessa on erittäin hyvä kun on kova. On ollut aktiivisessa käytössä. Leveä rulla, niin ei tarvitse vanhan papan pelätä tippuvansa rullan päältä. Laadukas ja viimeistelty tuote.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest