Valitse sivu

M-ROLL 85 pilatesrulla

(3 tuotearviota)
M-ROLL 85 pilatesrulla
M-ROLL 85 pilatesrulla
M-ROLL 85 pilatesrulla
M-ROLL 85 pilatesrulla
M-ROLL 85 pilatesrulla

M-ROLL 85 pilatesrulla

(3 tuotearviota)

89,00 

Poista

Kuvaus

M-ROLL 85 on tyylikäs kehon omatoimiseen hierontaan soveltuva hierontarulla, joka on valmistettu Suomessa kauniin luonnon inspiroimana. Pintamateriaaliltaan kohtalaisen kova M-ROLL 85 soveltuu voimakkaaseen hierontaan, mutta pituutensa ansiosta myös kevyempään venyttelyyn ja rullailuun. Saatavilla myös lyhyempi M-ROLL 35.

Polyteenisolumuovikiekoista rakentuva pilatesrulla on pääväriltään mustan ja harmaan välimaastoa. M-ROLL:n sisällä on puinen tanko, jonka ympärille ladotut solumuovikiekot kiristyvät toisiinsa puisilla päädyillä. Tuoteperheen logot heijastuvat puisten päätyjen keskeltä alumiinista taustaa vasten.

Suosituimpiin kotimaisiin pilates-rulliin verrattuna M-ROLL on valmistettu triplasti tiheämmästä solumuovista. Toisin sanoen tilavuudeltaan sama määrä M-ROLL materiaalia painaa ja kustantaa kolminkertaisesti tavallisen kotimaisen pehmeämmän pilates-rullan raaka-aineeseen verrattuna. Materiaali joustaa toki hieman eli esimerkiksi pilatesrullaa puristettaessa sormenpää uppoaa muutaman millimetrin. Tuotekehitys on tehty käyttäjien palautteen pohjalta sekä ulkonäön että joustavuuden puolesta. Rakenne on erittäin jämäkkä ja kestävä, mitä tottuneet käyttäjät yleensä arvostavat.

M-ROLL 85 – Pilatesrulla on valmistettu ja suunniteltu kokonaan Suomessa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino 1.2 kg
Mitat 85 × 12 × 12 cm

Arviot

3 reviews for M-ROLL 85 pilatesrulla

 1. Minna

  Hyvä!
  Selkärulla on tasainen, kova ja näyttää hyvältä olohuoneessa.

 2. Veera

  Tehokas!
  Tämän rakenne on jämäkkä ja tuntuu tosi tehokkaalta käytössä. Kiva pitää esillä olohuoneessa, ei tarvitse piilottaa kaappeihin! 🙂

 3. Henri

  Hyvä kun on kova!
  Lihaskalvojen avauksessa on erittäin hyvä kun on kova. On ollut aktiivisessa käytössä. Leveä rulla, niin ei tarvitse vanhan papan pelätä tippuvansa rullan päältä. Laadukas ja viimeistelty tuote.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This