Valitse sivu

STOKK venyttelykeppi **2 laatuinen**

Ale!
STOKK venyttelykeppi
Ale!

STOKK venyttelykeppi **2 laatuinen**

14,50 

Poista

Kuvaus

Kyseessä on 2-laadun tuote, koska tuote ei täysin täytä FitWoodin tiukkoja laatuvaatimuksia. Tämän tuotteen kohdalla 2-laatu voi tarkoittaa joitakin seuraavista:

  • Jumppakeppi ei ole täysin suora
  • Jumppakepin pintakäsittelyssä on kosmeettisia virheitä (useimmiten Fitwood-logo on tummempi mitä normaalisti)
  • Jumppakepin pinta ei ole täysin tasainen

 

STOKK – Venyttelykeppi on tuote, jossa on otettu huomioon värivaihtoehtojen osalta erilaisten sisustajien maut. Venyttelykeppi on täydellinen väline kehonhuoltoon ja venyttelyyn! Se tarjoaa miellyttävän tuntuisen käyttökokemuksen puisen kestävän materiaalinsa ansiosta.

STOKK Venyttelykeppi on oiva apuväline kaikissa kehon venytyksissä ja sen avulla pystyt paremmin availemaan esimerkiksi jumiutuneet selkä tai hartiaseudun lihakset. Se on myös hyvä väline liikuntasuorituksen yhteydessä tehtäville alku- ja loppuverryttelyille.

Venyttelykepin saat pinnoittamattomana eli puuvalmiina, valkoiseksi kuultomaalattuna, valkoiseksi peittomaalattuna tai mustaksi peittomaalattuna. Peittomaalatussakin puun syyt on jätetty hieman näkyviin, jotta vaikutelma ja tuntuma olisi luonnollinen ja aito muovisen sijaan.

STOKK voimistelukepin pituus on 145 cm ja halkaisija 28 mm. Se sopii käteen tukevasti, on kevyt kannatella ja joustaa sopivasti venytyksissä.

 

Lisätiedot

Mitat

Paino 0.5 kg
Mitat 145 × 3 × 3 cm
Stokk vaihtoehdot

Lakattu Haapa, Valkoiseksi maalattu, Mustaksi maalattu

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “STOKK venyttelykeppi **2 laatuinen**”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest