Valitse sivu

TROLLSTIGEN puolapuut

(6 tuotearviota)
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut
TROLLSTIGEN puolapuut

TROLLSTIGEN puolapuut

(6 tuotearviota)

799,00 

Poista

Kuvaus

TROLLSTIGEN puolapuut ovat monikäyttöinen kuntoiluväline kehonpainotreeniin ja voimisteluun innovatiivisessa ja tyylikkäässä skandinaavisessa muodossa. Puolapuilla tehtävän treenin tasoa voi säätää oman tason mukaiseksi muuttamalla vartalon kulmaa.

Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

TROLLSTIGEN puolapuiden yläosan erityinen muotoilu mahdollistaa monipuolisemman liikkumisen kuin perinteisemmät puolapuut. Yläosan etäisyys muusta rungosta tekee TROLLSTIGEN puolapuista optimaalisen monille treeniliikkeille, kuten leuanvedoille ja keskivartaloa vahvistaville vatsalihasliikkeille.

Samaan tapaan kuin painonostotangot, TROLLSTIGEN puolapuiden yläosan kahvat ovat paksuudeltaan 30 mm, ja niiden sekä puolien pyöreä muoto tarjoavat luonnollisen, mukavan ja tukevan otteen. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Tehdäksesi puolapuista entistä monipuolisemmat, voit yhdistää ne vastuskuminauhoihin tai meidän HJØRUND voimistelurenkaisiin. Näin voit tehdä yhä suuremman määrän erilaisia treenejä avustetuista leuanvedoista kehonpainosoutuun. Lapsille suosittelemme HJØRUND MINI voimistelurenkaita.

TROLLSTIGEN puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta, massiivikoivuisesta liimapuulevystä. Puolat ovat massiivikoivua ja yläosa on tehty lujasta koivuvanerista.

Voit valita TROLLSTIGEN puolapuiden kahdeksasta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• harmaa
• musta
• valkoinen – koivu
• valkoinen – musta
• harmaa – koivu
• musta – koivu

Koivu-väri käsitellään kirkkaalla lakalla.

TROLLSTIGEN puolapuut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Puolapuut kiinnitetään seinään kahden tukilistan läpi. Pakkaus sisältää ruuvit, jotka soveltuvat puolapuiden kiinnittämiseen yleisimpiin betoniseiniin tai puisiin koolauksiin levyseinän sisällä. Varmistathan, että käytät ruuveja, jotka sopivat seiniisi. FitWood suosittelee aina palkkaamaan paikallisen ammattilaisen asentamaan puolapuut, jotta oikea ja turvallinen kiinnitys on taattu.

Huomioithan, että lievä jousto säästää puolapuiden liitoskohtia, kun puolapuut ovat aktiivisessa käytössä. Lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet puolapuiden kiinnittämiseen seinään, niiden kasaamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

TROLLSTIGEN puolapuilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Paino

21.5 kg

Korkeus

220 cm

Leveys

78 cm

Syvyys

Yläosassa 54 cm ja rungon kohdalla 12 cm

Painoraja

150 kg yhteensä tai 100 kg per puoli

Arviot

6 reviews for TROLLSTIGEN puolapuut

 1. Aleksandra

  Nämä ovat jo toiset puolapuut Fitwoodilta. Visuaalisesti kauniit ja soveltuvat hyvin olohuoneeseen. Toimivat myös hyvin treenaamiseen.

 2. Pasi

  Voin suositella Fitwoodin puolapuita. Puolapuiden asentaminen vei alle puoli tuntia, suurin haaste oli löytyy Torx-päinen ruuvimeisseli. Käytössä ei ole esiintynyt mitään ongelmia. Kestää hyvin treenaamista.

 3. Eveliina

  Huippu laadukas. Tyttäreni (4- ja 5-vuotiaat) ovat rakastaneet tuotteella kiipeilyä. Itse käytän tuotetta harjoitteluun yhdessä jumppakuminauhan kanssa.

 4. Anita

  Ostamani valkoiset puolapuut somistavat olohuonettani. Asentaminen oli suhteellisen helppoa, vaikkakin ruuvien kiristäminen vaati hieman voimaa. Tuote on erittäin laadukkaan oloinen.

 5. Jenina

  Kaiken kaikkiaan erittäin tyylikäs tuote, joka ei näytä liian isolta edes pienessä olohuoneessa. Leuanvetokahvat ovat myös miellyttävät käsille.

 6. Samuli

  Täydellinen tuote kotiharjoitteluun, ja kaunis muotoilu plussaa. Kelpaa esitellä vieraille.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest