Valitse sivu

TROLLVEGGEN leuanvetotanko

(5 tuotearviota)
TROLLVEGGEN leuanvetotanko
TROLLVEGGEN leuanvetotanko
TROLLVEGGEN leuanvetotanko
TROLLVEGGEN leuanvetotanko

TROLLVEGGEN leuanvetotanko

(5 tuotearviota)

199,00 249,00 

Poista

Kuvaus

TROLLVEGGEN – Leuanvetotanko on tuote, jossa yhdistyvät skandinaavisen luonnon inspiroima jyhkeys ja voima. Paksu koivuvaneri runko sekä luja ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko antavat tuotteelle jämäkän ja voimakkaan luonteen. Aito suomalainen puu ja rosteri antavat käsiisi otetuntuman, josta voit muilla leuanvetotangoilla vain haaveilla. TROLLVEGGEN auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kiipeämään yhä korkeammalle.

Miksi FitWood Trollveggen on paras leuanvetotanko, joka sinun kannattaa hankkia heti?

 1. Paras otetuntuma. Puusta ja rosterista valmistetuilla otepinnoilla saat parhaan ja alkuperäisen treenituntuman, mistä johtuen olympialaistenkin välineet valmistetaan niistä.
 2. Sopii sisustukseen. Skandinaavinen design ja perinteiset arvokkaat materiaalit sopivat harmonisesti kotisi sisustukseen, joten leuanvetotankoa ei enää tarvitse piilottaa.
 3. Ekologisin vaihtoehto. Suomalaisen puun uusiutumisvauhdista vain 50 % hyödynnetään vuosittain, joten ostamalla puisen leuanvetotangon edistät kestävää kehitystä.
 4. Suomalainen tuote. FitWood paitsi suunnittelee, myös valmistaa tuotteensa Suomessa ja suuntaa ne vientimarkkinoille. Haluatko sinäkin tukea kotimaista työtä?
 5. Kestää ahkerassa käytössä. Koivuvaneri on vuosikymmenien saatossa todettu kestävimmäksi materiaaliksi muun muassa telinevoimisteluvälineissä.
 6. Luonnollisesti myrkytön vaihtoehto. Muovisten tuontikuntoilulaitteiden myrkkypitoisuuksia valvotaan huonosti. Suomalainen puu ja teräs varmistaa että sinä tai lapsesi ette ole hankaavassa kontaktissa esim. PVC- ja PET-muovien kanssa jotka saattavat sisältää mm. ftalaatteja, BPA:ta, BPS:tä, antimoneja, lyijyä ja elohopeaa.
 7. Kohtelee parhaiten kotiasi. Trollveggen ei vaadi reikiä karmeihin. Trollveggenin neutraalit luonnonkumi- ja silikonipinnat on myös erityisesti suunniteltu suojaamaan karmeja ja seiniä, toisin kuin esim. mustat kumipinnat.
 8. Hyvä fiilis. Ekologiset, kestävää kehitystä ja kotimaista työtä tukevat arvot, upea ulkonäkö ja design tuovat hyvää fiilistä. Eikö totta?

Katso linkkien takaa lisää treeniohjeita leuanvetotangolle, ohjeet löydät myös sivuiltamme Treenaa kanssamme -otsikon alta:

Treeniohjeet TROLLVEGGEN Leuanvetotangolle – Avustettu leuanveto, punnerrukset ja dipit

Treeniohjeet TROLLVEGGEN Leuanvetotangolle – Vatsalihastreeni ja selän venyttäminen roikkumalla (englanniksi)

Runko:
Vanerirunko asetetaan oviaukkoon karmilistan päälle niin, että tangolla roikkuessa paino vipuaa tangon tukevasti paikoilleen. Vanerissa on kolme eri kohtaa tangon kiinnitykselle, joten Trollveggen soveltuu oviaukkoihin joissa seinän paksuus on 9-18cm. Vanerista työstetyt suorat otekahvat ovat halkaisijaltaan 35 mm. Voit valita vanerin väriksi puuvalmiin hiotun ja käsittelemättömän pinnan, kuultomaalatun vaalean pinnan tai valkoiseksi maalatun pinnan. Huomioithan, että halutessasi voit itse käsitellä puuvalmiin pinnan mieluisallasi pintakäsittelyllä, kuten värillisellä puuöljyllä.

Tanko:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu tanko on 100 cm pitkä, halkaisijaltaan 28 mm. Tangon päissä on kumipehmusteet, jotka suojaavat oviaukon listoja ja pehmustavat kosketuspintaa.

Mitat:
– tangon leveys 101 cm (tuppien kanssa)
– korkeus 26,5 cm
– syvyys 43 cm
– Soveltuu oviaukkoihin joiden leveys on 60 – 93cm  (soveltuva ovisisämittoihin 7M, 8M, 9M ja 10M)

Turvallisuusohjeet:
– Oven karmin päällä olevan poikkilistan tulee olla joko pystylistojen päälle asennettu tai jiiriin sahattu. Jos poikkilista on pystylistojen väliin asennettu, leuanvetotankoa ei saa asentaa kyseiseen oviaukkoon ilman, että poikkilista on tukevasti kiinnitetty ja kantavuus varmistettu
– Älä väännä tankoa tai hypi siinä suorituksen aikana niin, että se irtoaa paikaltaan
– Enimmäiskuormitus 130 kg
– Poista leuanvetotanko oviaukosta käytön jälkeen, jotta ovi mahtuu sulkeutumaan

FitWood Trollveggen -leuanvetotangon asennusvaatimukset voit ladata tästä.

FitWood Trollveggen -leuanvetotangon asennus- ja pakkausohjeen voit ladata tästä.

TROLLVEGGEN – Leuanvetotanko on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino

2.9 kg

Tuotteen mitat

101 x 43 x 26 cm

Kahvan halkaisija

35 mm

Ruostumaton terästanko

100 cm pitkä, halkaisijaltaan 28 mm.

Maksimi käyttäjäpaino

130 kg

Arviot

5 reviews for TROLLVEGGEN leuanvetotanko

 1. Jarno

  Hyvä tanko
  Hyvä harjoittelutanko. Hieman kallis. Puuosien vuoksi siedettävän näköinen.

 2. Jaakko

  Oikein hyvä
  Oikein hyvä ja helppo käyttää. Ei mitään valittamista.

 3. Heikki

  Erittäin onnistunut ostos
  Hyvä ettei tarvitse laittaa karmien väliin ja voi ottaa mukaan mökille. Näppärä, päivittäin käytössä. Vaimo roikkuu, minä vedän leukoja.

 4. Joonas

  Toimii mainiosti!
  Toimii mainiosti ja näyttää samalta kuin kuvissa.

 5. Seppo

  Tuote ok, juuri sellaista laatua kuin odotin. Kokoonpano hiukan hankala, joten siitä miinusta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest

Share This