Valitse sivu

TROLLVEGGEN leuanvetotanko

(7 tuotearviota)
TROLLVEGGEN leuanvetotanko
TROLLVEGGEN leuanvetotanko
TROLLVEGGEN leuanvetotanko

TROLLVEGGEN leuanvetotanko

(7 tuotearviota)

199,00 

Poista

Kuvaus

TROLLVEGGEN leuanvetotanko on monipuolinen treeniväline ylävartalon lihasten vahvistamiseen. Ovenkarmiin asetettuna sitä voi käyttää leuanvetoihin. Lattialle asetettuna TROLLVEGGEN leuanvetotankoa voidaan käyttää dippeihin, punnerruksiin, vatsalihasten treenaamiseen ja jopa selän venytyksiin.

TROLLVEGGEN leuanvetotankoa ei tarvitse pysyvästi asentaa ovenkarmiin, vaan sitä voidaan käyttää milloin tahansa myös lattialla. Leuanvetotanko ei siis vahingoita ovenkarmia, eikä se ole tiellä, kun ovi suljetaan. Ruostumatonta terästä olevan tangon päät on peitetty luonnonkumisilla hihoilla ovenkarmien ja sen viereisten seinien suojaamiseksi.

Leuanvetotangon runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista. Siinä on kolme aukkoa teräs-tangolle, joiden avulla leuanvetotanko voidaan säätää useimpiin seinänpaksuuksiin (9–18 cm) sopivaksi. Leuanvetotanko sopii oviaukkoihin, joiden leveys on 60–93 cm välillä.

Vanerista työstetyt suorat otekahvat ovat halkaisijaltaan 30 mm, jotta ote on mahdollisimman mukava. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

TROLLVEGGEN leuanvetotanko on tällä hetkellä saatavilla koivun värisenä.

TROLLVEGGEN leuanvetotangot on suunniteltu ja valmistettu Suomessa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Käytä TROLLVEGGEN leuanvetotankoa vain oviaukoissa, joissa ylhäällä oleva poikkilista on joko pystylistojen päällä tai pystylistojen kanssa jiiriin sahattu. Älä käytä leuanvetotankoa ovenkarmeissa, joissa ylhäällä oleva poikkilista on pystylistojen välissä, jollet voi olla varma, että poikkilista on turvallisesti kiinnitetty ja sen kantavuus on varmistettu. Lataa tarkat asennusvaatimukset tästä.

Löydät tarkat ohjeet leuanvetotangon asentamiseen, sen kasaamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

TROLLVEGGEN leuanvetotangolla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Paino

2.9 kg

Leveys

101 cm

Syvyys

43 cm

Korkeus

26.5 cm

Kahvan halkaisija

30 mm

Ruostumaton terästanko

100 cm pitkä
halkaisijaltaan 28 mm

Maksimi käyttäjäpaino

130 kg

Arviot

7 reviews for TROLLVEGGEN leuanvetotanko

 1. Jarno

  Hyvä harjoittelutanko. Hieman kallis. Puuosien vuoksi siedettävän näköinen.

 2. Jaakko

  Oikein hyvä
  Oikein hyvä ja helppo käyttää. Ei mitään valittamista.

 3. Heikki

  Erittäin onnistunut ostos!
  Hyvä ettei tarvitse laittaa karmien väliin ja voi ottaa mukaan mökille. Näppärä, päivittäin käytössä. Vaimo roikkuu, minä vedän leukoja.

 4. Joonas

  Toimii mainiosti ja näyttää samalta kuin kuvissa.

 5. Seppo

  Tuote ok, juuri sellaista laatua kuin odotin. Kokoonpano hiukan hankala, joten siitä miinusta.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest