Valitse sivu

TUOHI liukuramppi

TUOHI liukuramppi
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
tuohi slide ramp
TUOHI liukuramppi

TUOHI liukuramppi

135,00 

Poista

Tuotekuvaus

TUOHI liukuramppi on hauska ja monikäyttöinen tuote, joka sopii yhdistettäväksi niin GALDHØP kiipeilykaaren kuin valikoimastamme löytyvien lasten ja aikuisten puolapuidenkin kanssa. Liukurampissa on kaksi puolta, joista toinen on tarkoitettu liukumiseen ja toinen kiipeämiseen. Tämän ansiosta liukuramppi vie leikit kertaheitolla uudelle tasolle, kun tutut kiipeilykaari tai puolapuut saavat aivan uusia ulottuvuuksia. TUOHI on helppo ottaa käyttöön sillä se ei vaadi kiinteää asennusta. Liuku- ja kiipeilyrampin kulmaa saa muutettua käden käänteessä asettamalla sen tukeutumaan haluamalleen puolalle.

Liukuramppi on suunniteltu edistämään lapsen koordinaation ja motoristen taitojen kehitystä kannustaen lasta samalla vapaaseen ja luovaan leikkiin. Vain mielikuvitus on rajana mihin kaikkeen liukuramppi voi muuntautua – tikapuita pitkin pikku tipuset voivat rientää päivän seikkailuihinsa tai rallikuskit voivat kisailla siitä, kenen auto ajaa mäen nopeimmin alas. Yhdessä leikkiessä myös lapsen sosiaaliset taidot karttuvat ja voimme taata, että tylsiä hetkiä ei monikäyttöisen liukurampin kanssa varmasti tule.

TUOHI liukuramppi on valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista ja sitä on saatavilla koivunvärisenä ja valkoiseksi maalattuna.

Tuotetiedot

Mitat

Paino

6,9 kg

Leveys

120 cm

Syvyys

40 cm

Korkeus

5,8 cm

Painoraja

60 kg

Materiaali

Koivuvaneri

Ikäsuositus

0-9 vuotta

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “TUOHI liukuramppi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest