Valitse sivu

UPPLYFT MINI puolapuut

(2 tuotearviota)
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut
UPPLYFT MINI puolapuut

UPPLYFT MINI puolapuut

(2 tuotearviota)

389,00 

Poista

Kuvaus

UPPLYFT MINI puolapuut ovat lasten kokoinen versio UPPLYFT puolapuistamme. UPPLYFT MINI on hieman lyhyempi ja kapeampi sopiakseen paremmin muiden lasten huonekalujen mittasuhteisiin sekä tietysti mini-kokoisten käyttäjiensä kokoon. Pienemmästä koostaan huolimatta nämä puolapuut jaksavat kannatella jopa 150 kg painoa, jotta koko perhe voi nauttia niistä.

Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

Kiipeily täyttää lasten luonnollisen, sisäänrakennetun tarpeen oppia uusia asioita. Puolapuita pitkin kiipeäminen tarjoaa lapsille mahdollisuuden nähdä ja tutkia omaa ympäristöä uudesta näkökulmasta. Kiipeämään oppiminen on mainio tapa saada lapset liikkumaan sekä rakentaa heidän itsevarmuuttaan.

Puolapuista saa entistä monipuolisemmat, kun ne yhdistää HJØRUND MINI voimistelurenkaisiin. Lapset rakastavat roikkua, keinua ja opetella uusia temppuja niillä!

UPPLYFT puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista ja puolat ovat massiivikoivua. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Voit valita UPPLYFT MINI puolapuiden seitsemästä erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• harmaa
• musta
• pinkki
• valkoinen – koivu
• musta – koivu

Koivu-väri käsitellään kirkkaalla lakalla.

UPPLYFT MINI puolapuut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Puolapuut kiinnitetään seinään kahden tukilistan läpi. Pakkaus sisältää ruuvit, jotka soveltuvat puolapuiden kiinnittämiseen yleisimpiin betoniseiniin tai puisiin koolauksiin levyseinän sisällä. Varmistathan, että käytät ruuveja, jotka sopivat seiniisi. FitWood suosittelee aina palkkaamaan paikallisen ammattilaisen asentamaan puolapuut, jotta oikea ja turvallinen kiinnitys on taattu.

Huomioithan, että lievä jousto säästää puolapuiden liitoskohtia, kun puolapuut ovat aktiivisessa käytössä. Lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet puolapuiden kiinnittämiseen seinään, niiden kasaamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

UPPLYFT MINI puolapuilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Paino

17.3 kg

Korkeus

190 cm

Leveys

68 cm

Syvyys

Yläosassa 30 cm ja rungon kohdalla 12 cm

Painoraja

150 kg

Arviot

2 reviews for UPPLYFT MINI puolapuut

  1. Minni

    Lapset rakastuivat puolapuihin ja onkin ilo nähdä, että yli kuukauden jälkeenkin tuote on aktiivisella käytöllä. Tuote tukee myös lasten voimisteluharjoittelua.

  2. Petteri

    Olen tyytyväinen tuotteeseen. Näytti luonnossa paremmalta kuin tuotekuvissa. Kerrostalokämpässäni on rajalliset tilat, jonka takia päätin ostaa pienemmän version. Toimii mielestäni ihan hyvin myös aikuisellekin (185cm x 85kg), vaikka on hieman matala leuanvetoa varten.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest