Valitse sivu

UPPLYFT puolapuut

(4 tuotearviota)
UPPLYFT puolapuut
UPPLYFT puolapuut **2 laatuinen**
UPPLYFT puolapuut **2 laatuinen**
UPPLYFT puolapuut **2 laatuinen**
UPPLYFT puolapuut

UPPLYFT puolapuut

(4 tuotearviota)

429,00 

Poista

Kuvaus

UPPLYFT puolapuut ovat monikäyttöinen kuntoiluväline kehonpainotreeniin ja voimisteluun innovatiivisessa ja tyylikkäässä skandinaavisessa muodossa. Puolapuilla tehtävän treenin tasoa voi säätää oman tason mukaiseksi muuttamalla vartalon kulmaa.

Puolapuut ovat loistava tapa saada koko perhe innostumaan liikunnasta. Samaan aikaan, kun puolapuut ovat loistava kuntoiluväline aikuisille, ne ovat myös erityinen liikuntaleikkien väline lapsille. Puolapuilla lasten liikkuvuus, koordinaatio, tasapaino ja voima kehittyvät. Puhumattakaan siitä, että puolapuut mahdollistavat loputtomasti yhteistä hauskanpitoa koko perheelle!

Puolapuiden kaksi ylintä puolaa on erotettu hieman ulommas muusta rungosta mahdollistaa monipuolisemman treenin aikuisille ja leikin lapsille. Tästä huolimatta UPPLYFT puolapuiden muotoilu on huomaamaton ja sulava, joten puolapuut sopivat saumattomasti kodin sisustukseen.

Puolien pyöreä muoto tarjoaa luonnollisen, mukavan ja tukevan otteen. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Tehdäksesi puolapuista entistä monipuolisemmat, voit yhdistää ne vastuskuminauhoihin tai meidän HJØRUND voimistelurenkaisiin. Näin voit tehdä yhä suuremman määrän erilaisia treenejä avustetuista leuanvedoista kehonpainosoutuun. Lapsille suosittelemme HJØRUND MINI voimistelurenkaita.

UPPLYFT puolapuiden runko on tehty kestävästi tuotetusta koivuvanerista ja puolat ovat massiivikoivua.

Voit valita UPPLYFT puolapuiden kahdeksasta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen
• harmaa
• musta
• pinkki
• valkoinen – koivu
• harmaa – koivu
• musta – koivu

Koivu-väri käsitellään kirkkaalla lakalla.

UPPLYFT puolapuut on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

Puolapuut kiinnitetään seinään kahden tukilistan läpi. Pakkaus sisältää ruuvit, jotka soveltuvat puolapuiden kiinnittämiseen yleisimpiin betoniseiniin tai puisiin koolauksiin levyseinän sisällä. Varmistathan, että käytät ruuveja, jotka sopivat seiniisi. FitWood suosittelee aina palkkaamaan paikallisen ammattilaisen asentamaan puolapuut, jotta oikea ja turvallinen kiinnitys on taattu.

Huomioithan, että lievä jousto säästää puolapuiden liitoskohtia, kun puolapuut ovat aktiivisessa käytössä. Lasten tulisi käyttää puolapuita vain aikuisten valvonnassa.

Löydät tarkat ohjeet puolapuiden kiinnittämiseen seinään, niiden kasaamiseen sekä turvalliseen käyttöön tuotemanuaalista. Lataa se tästä!

UPPLYFT puolapuilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Paino

18 kg

Korkeus

220 cm

Leveys

78 cm

Syvyys

Yläosassa 30 cm ja rungon kohdalla 12 cm

Painoraja

150 kg

Arviot

4 reviews for UPPLYFT puolapuut

 1. Linda

  Upeat puolapuut koko perheelle! Helppo kiinnittää, erinomainen laatu ja koristaa kauniisti olohuonetta. Tilasimme tuotteen mukana voimistelurenkaat, joita lapset rakastavat käyttää. Tuote saapui parissa päivässä. Kiitos!

 2. Emilia

  Erinomainen laatu ja sopii sisustukseen. Täydet pisteet asiakaspalvelulla, kun hoitivat minulle toiset puolapuut kun ensimmäiset vaurioituivat postissa.

 3. Milja

  Tyylikkäät puolapuut kotitreeneihin!🙂

 4. Jani

  Siististi muotoillut osat ja helppo koota.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest