Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

LAAKSO lepokiikku

(2 tuotearviota)

LAAKSO lepokiikku

(2 tuotearviota)

449,00 

Tuotekuvaus

LAAKSO on arjen kiireestä palautumiseen ja vapaa-ajan viettoon tarkoitettu kiikkuva lepotuoli, jonka lähtökohtana on ollut luoda kotiin ihanteellinen paikka moninaiseen rentoiluun. Suursuosion saavuttaneen lasten LUOTO kiikkumme jalanjäljissä kulkeva LAAKSO on suunniteltu tarjoamaan erityisen mukavan asennon nimenomaan aikuiselle keholle.

Kevyellä keinumisliikkeellä on todettu olevan monia rauhoittavia ja rentoutumista edistäviä hyötyjä. Se voi auttaa muun muassa lievittämään stressiä ja ahdistusta, sekä parantamaan unen laatua ja keskittymiskykyä. Palaudutpa sitten mieluiten uppoutumalla hyvään kirjaan, pelaamalla videopelejä, ahmimalla lempi sarjasi jaksoja tai neulomalla, LAAKSO tarjoaa täydellisen paikan näiden asioiden toteuttamiseen. Parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi voit yhdistää sen muhkeaan OHRA pehmusteeseemme, ja keskeytyksetön rentoutumishetki on taattu.

LAAKSO lepokiikku on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:n alueella kestäväsi tuotetusta koivuvanerista. Sitä on saatavilla koivun värisenä.

Tuotetiedot

Mitat

Paino Ei saatavilla/-tietoa