Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin

LUOTO jakkara

LUOTO jakkara

Alkaen: 169,00 

Tuotekuvaus

LUOTO jakkara on monipuolinen kumppani rakastetulle LUOTO kiipeilykaarellemme. Yhdessä ne luovat kauniin työpisteen, joka on ihanteellinen 6–11-vuotiaalle lapselle, mutta ei siinä vielä kaikki. Käännä jakkara ympäri ja se muuntautuu maalikoriksi erilaisiin pallopeleihin luoden yhden uuden aktiivisuutta edistävän elementin lapsesi arkeen. Kuten samaa nimeä kantava kiipeilykaaremme, LUOTO jakkara on suunniteltu sopimaan osaksi mitä tahansa kodin tilaa, sen sijaan että se toimisi vain lastenhuoneen kalusteena. Sen lisäksi että LUOTO toimii jakkarana ja maalikorina lasten leikeissä, sen abstrakti muotokieli mahdollistaa tuotteen käytön esimerkiksi pienenä sivupöytänä, kasvijalustana tai yöpöytänä.

Kun tuotetta käytetään maalikorina, se on omiaan kehittämään etenkin lasten silmä-käsi-koordinaatiota sekä tukemaan monipuolista lihasten kehittymistä. Yhdistettynä työpisteeksi LUOTO kiipeilykaaren kanssa, tuotteet luovat täydellisen paikan muun muassa piirtämiselle ja askartelulle, jotka ovat loistavia aktiviteetteja kehittämään lapsen hienomotorisia taitoja, luovuutta ja keskittymiskykyä. Monien funktioidensa ja huolella viimeistellyn puhdaslinjaisen muotokielensä ansiosta LUOTO jakkara on tuote, joka muuntautuu aina tarpeen mukaan yhä uudelleen ja uudelleen eri käyttötarkoituksiin.

LUOTO jakkara on valmistettu kestävästi tuotetusta korkealaatuisesta koivuvanerista EU:n alueella. Sitä on saatavilla koivun värisenä sekä beigeksi ja valkoiseksi maalattuna.

Tuotetiedot

Mitat

Paino 3 kg (kilogramma)
Mitat 41 × 39 × 7 cm (senttimetri)
LUOTO jakkara vaihtoehdot

Koivu, Beige, Valkoinen

Paino

2,8kg

Pituus

30cm

Leveys

30cm

Korkeus

38cm

Painoraja

100kg

Materiaali

Koivuvaneri, haapa

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.