Valitse sivu

M-ROLL 35 foam roller

(3 tuotearviota)
M-ROLL 35 foam roller

M-ROLL 35 foam roller

(3 tuotearviota)

59,00 

Poista

Kuvaus

M-ROLL 35 foam roller on rulla kehonhuoltoon ja hierontaan. Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenin jälkeen. Foam rolleria voi käyttää myös moniin erilaisiin treeneihin, kuten Pilatekseen.

Rullailulla on monia terveydellisiä hyötyjä. Se voi helpottaa lihassärkyjä ja treenin jälkeisiä lihaskipuja, parantaa liikkuvuutta, auttaa vammojen ehkäisyssä, lievittää selkäkipuja, ja auttaa sinua rentoutumaan.

M-ROLL 35 foam roller on tehty napakasta, muotonsa säilyttävästä polyteenivaahtokiekoista, jotka tekevät rullasta sopivan pitkäkestoiseen ja vaativaan käyttöön. Foam rollerin päädyt on suljettu kestävästi tuotetuilla koivuvanerikiekoilla. Sileäpintainen rulla on mainio valinta uusille rullailijoille. Tasainen tekstuuri ei ole liian voimakas aloittelijoille, ja silti se on tehokas myös jo pidempään rullailleille.

Rulla on 35 cm pitkä ja melko kevyt, joten se on helppo sujauttaa treenikassiin. Pienempi rulla on mainio myös pienempien alueiden, kuten käsivarret tai pohkeet, kohdennettuun hierontaan. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Koko vartalon auki rullaamiseen suosittelemme pidempää M-ROLL 85 foam rolleriamme.

Voit valita M-ROLL 35 foam rollerin koivupäätyjen kahdesta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen

Rullan vaahto-osa on grafiitinharmaa molemmissa vaihtoehdoissa.

M-ROLL 35 foam rollerit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

M-ROLL 35 foam rollerilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Lisätiedot

Mitat

Paino

0.5 kg

Leveys

35 cm

Syvyys

12 cm

Korkeus

12 cm

Arviot

3 reviews for M-ROLL 35 foam roller

 1. Kati

  Ei mitään vikaa
  Tuotteessa ei ole mitään vikaa, mutta kuvassa paremman näköinen. Ei hintansa arvoinen. Halusin tukea suomalaista tuotantoa.

 2. Maria

  Tämä on aivan pelastus. Kun saa omalla painollaan selkähieronnan niin kyllä kelpaa. Siis todella lämpimät suositteluni. Olisin antanut 4,5/5 vähän kalliin hinnan takia, mutta pystyi antamaan vain kokonaisia joten pyöristyi vitoseen.

 3. Kati

  Ihan hyvä.
  Toiminut meillä käytössä hyvin. Suomalaisuuden takia ostettiin. Kova.

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Pin It on Pinterest