Valitse sivu

M-ROLL 35 foam roller

FitWood M-ROLL massage roller
FitWood M-ROLL massage roller
FitWood M-ROLL massage roller
FitWood M-ROLL massage roller
FitWood M-ROLL massage roller

M-ROLL 35 foam roller

59,00 

Poista

Tuotekuvaus

M-ROLL 35 foam roller on rulla kehonhuoltoon ja hierontaan. Rullailu on tehokas tapa lämmitellä kroppaa tai palautua treenin jälkeen. Foam rolleria voi käyttää myös moniin erilaisiin treeneihin, kuten pilatekseen.

Rullailulla on monia terveydellisiä hyötyjä. Se voi helpottaa lihassärkyjä ja treenin jälkeisiä lihaskipuja, parantaa liikkuvuutta, auttaa vammojen ehkäisyssä, lievittää selkäkipuja, ja auttaa sinua rentoutumaan.

M-ROLL 35 foam roller on tehty napakasta, muotonsa säilyttävästä polyeteenivaahtokiekoista, jotka tekevät rullasta sopivan pitkäkestoiseen ja vaativaan käyttöön. Foam rollerin päädyt on suljettu kestävästi tuotetuilla koivuvanerikiekoilla. Sileäpintainen rulla on mainio valinta uusille rullailijoille. Tasainen tekstuuri ei ole liian voimakas aloittelijoille, ja silti se on tehokas myös jo pidempään rullailleille.

Rulla on 35 cm pitkä ja melko kevyt, joten se on helppo sujauttaa treenikassiin. Pienempi rulla on mainio myös pienempien alueiden, kuten käsivarret tai pohkeet, kohdennettuun hierontaan. Tarkat mitat voi kurkata ”lisätiedot” -kohdasta.

Koko vartalon auki rullaamiseen suosittelemme pidempää M-ROLL 85 foam rolleriamme.

Voit valita M-ROLL 35 foam rollerin koivupäätyjen kahdesta erilaisesta värivaihtoehdosta:
• koivu
• valkoinen

Rullan vaahto-osa on grafiitinharmaa molemmissa vaihtoehdoissa.

M-ROLL 35 foam rollerit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu EU:ssa. Ne on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntyyliä muotoilusta ja kestävistä arvoista tinkimättä.

M-ROLL 35 foam rollerilla on kahden vuoden takuu (yksi vuosi yhteisö- tai ammattikäytössä). Teemme parhaamme tarjotaksemme varaosia vielä takuuajan umpeuduttuakin.

Tuotetiedot

Mitat

Paino

0.5 kg

Leveys

35 cm

Syvyys

12 cm

Korkeus

12 cm

Materiaali

Polyeteenivaahto, koivuvaneri

Takuu

Kahden vuoden takuu yksityiskäytössä.

Arviot

Arvostelut

Ei vielä arvosteluja.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “M-ROLL 35 foam roller”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Etkö löydä osoitettasi?

Varmista, että olet valinnut oikean maan tai alueen sivun oikeasta yläkulmasta. Tästä verkkokaupasta voi tilata vain Suomeen.

Pin It on Pinterest